dinsdag 21 oktober 2014

Gehaakte sprei kopen

Koop vandaag nog de mooiste Sprei. Bestel je nieuwe sprei uit ons unieke assortiment. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!

Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Laatste kans om over te stappen! Altijd korting op je basisverzekering. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over gehaakte sprei te lezen?


Dan heb je geluk, want hier zijn ze. Het meest algemene gehaakte sprei materiaal is katoen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Een gehaakte sprei heeft iets nostalgisch. Vroeger was op bijna elk bed een exemplaar te vinden. De meesten mensen haakten de sprei toen zelf.


Dat kun je nu natuurlijk nog steeds doen, als je een beetje handig bent en genoeg tijd hebt, maar gelukkig kun je ook mooie kant-en-klare gehaakte spreien kopen. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De sprei is dan soepel, zacht, ademend en toch heel stevig en comfortabel.


Met name microvezel is uitermate milieuvriendelijk en vormt daarmee een verantwoorde keuze voor bij jou in de slaapkamer. Bekijk alles met gehaakte sprei ! Wat ook een mooie combinatie is, is een sprei op een van onze mooie boxsprings! Online standaard sprei kopen. Wil je online een standaard sprei kopen.


Een sprei op je bed staat gezellig en geeft sfeer. Bovendien kan de sprei net dat beetje extra warmte geven. Kies de sprei die past bij de sfeer van jouw slaapkamer of kies voor een sprei die past bij het seizoen en wissel van spreien als de seizoenen wisselen.


Zo geef je je slaapkamer steeds een look die past bij het seizoen!

De maat van je sprei hangt af van de maat van je bed. Ga afhankelijk van de maat van je bed voor een eenpersoons, tweepersoons, lits-jumeaux of extra breed sprei. Het is normaal dat een sprei breder en langer is dan je matras, zodat hij over je hele bed heen valt.


Met een sprei geef je je slaapkamer gemakkelijk een andere look. Kies uit 1producten vanaf € 199. Design, Direct Van De Makers. Te koop schittterende droomdeken afm 1x 220. Nieuw gehaakt de opbrengst is voor een goed doel wol.


Plaid of sprei online kopen. Bel dan gerust onze klantenservice voor alle vragen over spreien. Ons assortiment bevat meerdere bedspreien, dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.


Wilt u een lekkere sprei haken? Hieronder vindt u haakpatronen van verschillende soorten spreien. U kunt de patronen los kopen of gratis meebestellen in combinatie. Bij JYSK hebben we beddenspreien in meerdere kleuren, stoffen en kwaliteiten, zodat je precies de juiste sprei kunt vinden.


Je kunt ook overwegen om meerdere spreien te kopen , zodat je ze een paar keer per jaar kunt wisselen en je huis in een handomdraai kunt opfrissen. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts