vrijdag 24 oktober 2014

Tegels oud hollands

Bestel of kom langs in Dalen! Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. De oud hollandse siertegel (zonder facet) is een tegel met een natuurlijke uitstraling.


Witjes - Oud Hollands Tegelloods. Topkwaliteit tegels tegen betaalbare prijzen en eenvoudig online te bestellen. Voordelig en snel verkrijgbaar op Bestratingsmarkt.

Oud Hollandse Tegels geven een ruimtelijk effect en zijn een welkome gast op ieder terras. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen. Bekijk ons online assortiment! Dat geldt voor je straat, je wijk maar natuurlijk ook voor je tuin.


Combineer deze tegels samen met de wandtegels Friesch Wit en je haalt de landelijke sfeer in huis. Kies de tegellijm en voegmortel welke geschikt is voor de ruimte waarin de tegel wordt verwerkt. Gebruikt door zowel tuinarchitecten als woningarchitecten en geroemd om de robuuste maar toch strakke uitstraling.


Indien u op zoek bent naar tegels Oud Hollands bent u op onze site Onlinebestrating.

Op deze website vindt u allerhande tegels voor gebruik bij sierbestrating, waaronder tegels Oud Hollands. U kunt ons volledige assortiment bekijken op onze website Onlinebestrating. Stenen en Betonnen tegels. Schellevis tegels kunt u eindeloos variëren en combineren.


Hollanders staan bekend om hun nuchterheid en gezelligheid. Op sommige tegels uit ons assortiment is dit verbeeld door typisch Hollandse taferelen. Hij past zich aan, aan de sfeer die u creëert.


Zo is de tegel flexibel inzetbaar en past hij goed thuis in iedere tuin. Al deze producten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Welkom op de website van Antieke Tegels De Duif.


Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Handig voor degenen die een passend cadeau voor familie en relaties zoeken, voor de verzamelaar en de eigenaren van een historisch pand die hun bezit weer de oude uitstraling willen geven. Maak je keuze uit ons ruime assortiment. Alles voor de tuinI Tuintegels! De tegels zijn in diverse formaten leverbaar, zoals 50x5 60xen 100x100.


De oud Hollandse tegels vormen door hun karakter en natuurlijke kleuren een tijdloze basis voor zowel de moderne als de klassieke tuin. In combinatie met opsluitbanden en traptreden in dezelfde structuur maken het geheel compleet. Door de strakke randen, zonder facet, kun je nette een eenvoudige lijnen in de tuin.

Een prachtige tegel met karakter, dit vindt u ook duidelijk terug in het kleurenpalet, de vorm en de duurzaamheid van de tegels. Meer vierkante meters betekend meer korting! Sterker nog, het is zelfs zo dat deze unieke tegel behoort tot de meest populaire tegels in tuinen. Oud hollandse tegels zijn vanwege de openstructuur, ook wel ‘basalt optiek’ genoem zeer geliefd bij tuinarchitecten.


Door de eenvoud en rustige kleurstelling zullen ze aan menig ontwerp een bijzondere en tijdloze uitstraling geven. Mooi verwerkt en doordacht ingepast in het ontwerp geven deze tegels jouw terras een chique resultaat. Deze bestrating is een mooi voorbeeld van echt nederlands vanmanschap.


Door een speciaal productieproces ontstaat het bekende gaatjes-structuur in de tegels. Oud Hollands heeft een natuurlijke uitstraling en heeft een open structuur met een gladde onderzijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts