dinsdag 14 oktober 2014

Behang voor in de keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Gratis Keukenideeënboek ontvangen? Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak!

Vestigingen door heel Nederland. Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Keukens Direct uit Voorraa niet sleutelen, Geen Bouwpakket, en voor Half Geld.


Compleet Ontzorgde KeukenDeals in De Grootste Showroom van NL Komt U Ook Kijken? Topmerk Keukens , Direct uit Duitsland. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Keukens worden beschouwd als het centrum van een huis en hebben daarom het recht leuk en gezellig te zijn. Om de keuken aantrekkelijker te maken bieden wij een gevarieerde selectie keukenbehang voor elk interieur.

Ook open keukens kunnen optimaal worden geïntegreerd in de woonkamer. Klassieker voor zowel de nostalgische als moderne keuken dit KitchenWalls design LOBSTER (kreeft) op oude witjes. Een fantastische oplossing voor de achterwand van je keuken ! Je denkt er misschien niet meteen aan, maar behang in de keuken is een ideale oplossing om het uiterlijk van je keuken aan te passen. Ook is er genoeg keus in decoratief dessinbehang. Bestel eenvoudig op wall-art.


Je keuken behangen met behangpapier geeft je keuken een levendige uitstraling. Afwasbaar behang is ideaal voor de keuken. In dit artikel ontdek je tips met de verschillende mogelijkheden en vind je inspiratie in de voorbeeldfoto’s. Behangwerken laten uitvoeren?


Fotobehang keuken achterwand is de manier om het interieur van je keuken een vrolijke boost te geven. Ook is naadloos fotobehang uitermate geschikt voor de keuken , omdat het zeer goed bestand is tegen vocht en krasvast is. Daar heeft afwasbaar behangpapier een grote troef.


Je kan het makkelijk reinigen waardoor het er snel terug als nieuw uitziet. Alles over de verschillende soorten afwasbaar behang en hoe je de reiniging het best aanpakt ontdek je in dit artikel. Het pvc behang is waterdicht, hittebestendig, makkelijk schoon te maken en herbruikbaar.

Ideaal voor in de keuken dus! Lijm voor het aanbrengen van het behang wordt meegeleverd. De collectie bestaat onder andere uit trendy Portugese tegelpatronen en sloophoutmotief, genoeg keuze voor elk mogelijk interieur dus. Als je een keuze voor een mooi behang voor in de keuken hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Keukenbehang voor een gezellige aankleding van uw keuken. Veelal goed wasbaar en na een paar jaar, in tegenstelling tot echte tegels, makkelijk te vervangen door een nieuw dessin. Hier vind je uniek en creatief fotobehang - Vertel je verhaal!


Fotobehang Keuken (1Artikelen) In de keuken wordt gekookt en gegeten, maar belangrijker, er wordt geleefd. Het is heel belangrijk om felle en lichte kleuren fotobehang te gebruiken in de keuken. Omdat het de kamer is waar je met je vrienden en familie belangrijke evenementen voorbereidt, zoals de verjaardag van je kin moet het een bron van positieve energie in je huis zijn. Dit Zweedse appartement bewijst van wel! We moesten er even over nadenken, want we zien het niet vaak.


Meestal is een keuken toch afgewerkt met (metro)tegels, of in het meest extreme geval een kek kleurtje. Maar behang zien we niet vaak. Een nieuw behang kan spreekwoordelijk wonderen doen.


Style je woonkamer met onze collectie designerbehang. Kom te weten hoe je goed behangt met vliesbehang. Of haal het echte vakantiegevoel in huis met fotobehang. Met ons advies en de passende producten uit ons assortiment ben je optimaal uitgerust voor je volgende behangproject. Het lijkt wellicht niet de meest praktische oplossing.


Toch is er behang dat heel geschikt is voor in de keuken. Belangrijk is dat je kiest voor afwasbaar behang. Anders zijn vlekken heel moeilijk te verwijderen. Het advies is daarom om – in ieder geval voor de keuken achterwand – geen papier te gebruiken.


Dat betekent dat vochtigheid geen mogelijkheid heeft in de structuur van het behang te dringen of zich zelfs tussen de muur en de achterkant van het behang vast te zetten. Schimmelvorming is, als voldoende gelucht wordt, zo goed als uitgesloten. Bovendien kan EDEM behang voor keuken en bad goed met een sopje worden gereinigd. Wanneer je niet kiest voor afwasbaar behang , kun je het namelijk moeilijk schoonmaken.


Toch kan behang wel een interessante oplossing zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts