dinsdag 28 oktober 2014

Eiken fotolijst

Eiken fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195!


Grote collectie fotolijsten vind je hier! Fotolijsten tegen de laagste prijzen. We hebben houten lijsten en lijsten in verschillende kleuren en afmetingen van hoge.


Wij bieden stijlvolle eikenhouten fotolijsten die zo mooi zijn dat het een kunstwerk op zich is. Geen poster is compleet zonder een mooie fotolijst. Voor posters van de natuur, dieren en teksten, maken eiken fotolijsten de perfecte aanvulling. De eik is een krachtige bladverliezende boom die meer dan duizend jaar oud kan worden. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen.


Hoogwaardige kwaliteit, daar staat massief eiken om bekend. Die kwaliteit zie je terug in deze massief eikenhouten fotolijst. Het 28mm brede profiel geeft de lijst echt body, de combinatie hiervan met de uitstraling van massief eiken geeft deze fotolijst een top uitstraling.


Deze fotolijst -urn heeft een houten frame waardoor het in iedere kamer mooi op zijn plek staat. Het asbuisje hangt tussen twee beugels voor de foto. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.


Eiken fotolijst

Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Kies uit 1producten vanaf € 10.


Deze stijlvolle eikenhouten fotolijst is geschikt voor posters met de afmeting 50xcm. De fotolijsten hebben een perfecte pasvorm en zijn tevens gemakkelijk te openen aan de achterzijde door middel van soepele gespen. Middels de metalen hangers kunnen al onze fotolijsten zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen.


Met helder glas, achterwand en ophanging. Staat de gewenste maatvoering er niet bij? Laat het ons dan even weten! Wij bieden mooie houten lijsten aan in zwart, wit en eiken , en metalen lijsten in gou zilver en koper. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Dit product is uit ons assortiment. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts