donderdag 23 oktober 2014

Mintgroene poef

Ontdek ons unieke assortiment poefs. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. De grootste collectie poefs vind je hier! Poefs tegen de laagste prijzen.


De vulling bestaat uit ultralichte styroporkorrels, die niettegenstaande hun lichtheid een stevige en veilige stand waarborgen. Deze moderne, mintgroene poef ‘Bor’ heeft een hippe uitstraling en is bekleed met een fluweelzachte, velvet stof. Woood Sara poef hoog olijfgoud 46xøWOOOD poef Sara zorgt direct voor sfeer in huis. Poef Sara is gestoffeerd met een 1 polyester fluwelen stof in de kleur olijfgoud.


Deze poef komt uit onze Timber collectie. Naast voetenbank kan hij ook worden gebruikt als bijzettafel of extra zitplek. Hippe gebreide poef FREUBEL in de kleur mint groen , prachtig in de slaapkamer en onmisbaar als voetenbankje in de woonkamer. Deze stevige poef zit heerlijk en is door de stoere structuur een echte blikvanger in je huis. Handig om te weten Poef FREUBEL heeft een diameter van 60cm en is 35cm hoog.


Mintgroene poef

Op zoek naar een Groene Poef ? Een poef is een veelzijdige vriend in huis, die in elk interieur een stijlvolle aanvulling is. Een poef staat goed in de woonkamer of eetkamer, maar past net zo goed in de slaapkamer of hobbykamer. Alles kan met deze multifunctionele metgezel. Leen Bakker heeft een veelzijdig aanbod zitzakken en poefen om heerlijk op te zitten. Een poef kun je, net als een hocker, ook gebruiken als handig bijzet tafeltje.


Gebruik dan wel een dienblad als je er bijvoorbeeld een kop thee op wilt zetten. Bekijk ook ons aanbod hockers meteen online. Deze velours handdoeken hebben aan één kant een botanische print en aan de andere kant lusjes.


Mintgroene poef

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 4producten vanaf € 299. Leuke inrichtingsideeën van OTTO. Een mooie blikvanger - een hocker! Hier vind je wat jij zoekt!


Met grof gebreide bovenkant. Staat super in elke ruimte. Door de frisse mintgroene kleur staat deze gebreide poef altijd goed! Gebreide poef Bini, mintgroen , diameter cm.


Meisjeskamer Girls Bedroom Slaapkamer Slaapkamerdecoratie Muntkleurige Kamers Tienerkamer Klassiek Leer Studiezalen. Het kan zijn dat in de loop van het seizoen nieuwe kleuren erbij komen. Leuk m te combineren met deze Opjet Poef Serge Mintgroen Groot.


Poef Gehaakt Katoen - Mintgroen ? De poef heeft meerdere functies. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Ervaar hoe het is om een echt fashion item in huis te. Geen verrassingen achteraf! Want je gebruikt ‘m in heel het huis als extra zitplaats, met een blad erop als salontafel en sommige poefs hebben ook nog extra opbergruimte.


O ja, je kan je voeten er ook nog op leggen. Ook handig: veel van onze poefs en voetenbanken hebben een afneembare hoes die in de wasmachine kan. Poefen in verschillende soorten en maten vind je bij KARWEI, kijk online of bij in bouwmarkt! Stijlvolle woonaccessoires maken van jouw huis een echt thuis. Bestel gemakkelijk online op wehkamp!


Gratis bezorging vanaf 20.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts