woensdag 1 oktober 2014

Stenen fotobehang

Bekijk het gehele assortiment fotobehang. Of bezoek één van onze winkels. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Fotobehang tegen de laagste prijzen.


Stenen fotobehang

Maak van je huis een thuis. De schilders vonden het goed te plakken maar bij een brede baan wel met zijn tweeën nodig. Wij wilden behang in t midden van een lange wand plakken was het van belang dat er niet gesneden hoefde te worden buitenste banen. Ook kun je het assortiment sorteren op prijs, vorm, formaat en beschikbaarheid in de voorraad om zo het aantal producten in je selectie Stenen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen.


Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Daarom is fotobehang met stenen zeer divers. Het kan worden gezegd dat elke steen echt uniek is in zijn soort. Het fotobehang van Wall-Art.


Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen. Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Behang met stenen motief , bakstenen, beton enz. Maatwerk behang voor elke wand.


Geef je huis meer sfeer door fotobehang met daarop een stenen muur. Bij De Fabriek Muurstickers vind je fotobehang met prints van verschillende soorten stenen muren. Stenen muur fotobehang zorgt er op een snelle en goedkope manier voor dat je kamer een industriele look krijgt. We hebben verschillende soorten stenen muren in de collectie zoals bakstenen en oude stenen muren. Deze steen fotobehangen zijn van hoge resolutie zodat de details scherp zichtbaar zijn op de wand.


Stenen fotobehang

Dit fotobehang geeft je muur een waarheidsgetrouwe look door bijvoorbeeld het cement dat op bepaalde plekken zichtbaar is. Naast baksteen fotobehang behoort ook het Vlies fotobehang Marmer tot de categorie stenen behang. Hierbij lijkt het net of je marmer in een lichte kleur met structuur op de muur hebt zitten. Verkrijgbaar als vliesbehang. Met fotobehang transformeer je een ruimte volledig in een handomdraai.


In onze online shop vind je diverse ontwerpen in talrijke stijlen. Voor iedere kamer en voor iedere sfeer is er genoeg keus. Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National!


Stenen fotobehang

U kunt bijvoorbeeld kiezen voorfotobehangmet oude, verweerde, ongelijke stenen om een sfeer van nonchalance te creëren. Hoewel het een ruw karakter lijkt te hebben kan het - mits correct gebruikt - een kamer een moderne stijl geven en het er juist gezelliger uit laten zien. Diverse maten mogelijk, papier- of vliesbehang. Breng buiten naar binnen middels behang met een stenen muur. Altijd gratis lijm en verzending.


De collectie stenen is breed. Variërend van zeer realistische bakstenen muren tot grove gestapelde stenen en kiezels. Of u nu een verweerde muur zoekt of gekleurde muren, muren met klimop of leisteen behang het is er allemaal.


Dit duurzame Vliesbehang is gemakkelijk in gebruik. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Dit papieren fotobehang is een standaard maat en bestaat uit delen. Aanvullende informatie: Bij de behangen van Komar wordt gratis lijm geleverd.


Mocht je (extra) behanglijm willen kopen, adviseren wij Perfax methyl blauw speciaal voor papieren fotobehangen. Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn. De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad. Hebt u een mooi exemplaar gevonden?


U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts