woensdag 15 oktober 2014

Fotolijst zwart

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Gratis verzending boven 39€. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Kies uit producten vanaf € 95.

Fotolijsten , om je mooiste momenten in te bewaren. Een fotolijst herinnert je altijd weer aan die mooie momenten. Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Vele soorten zwarte fotolijsten in iedere maat en design, onze specialiteit! Bij ons kun je terecht voor vele soorten lijsten en ook in de kleur zwart.


Zo hebben we tal van zwarte fotolijsten , maar er is meer. Zo kun je bij ons kiezen uit vele andere kleuren en maten. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Een zwarte fotolijst is een van de meest verkochte kleuren.

Het past namelijk bijna bij iedere foto. Zwart is tijdloos en past eigenlijk wel in ieder interieur. Prachtig om bijvoorbeeld een mooie collage van zwarte fotolijsten te maken en deze dan boven de bank te hangen. Wij hebben een breed scala aan zwarte fotolijsten. Met deze zwarte fotolijst geef je je speciale foto een mooi plaatsje.


Uiteraard zal dit fraaie item prachtig op je dressoir of je nachtkastje staan. Kies een standaardmaat of geef de exacte maten door voor op maat gemaakte fotolijsten met zwart als kleur. De fotolijst wordt goed ingepakt bezorgd.


We zien tenslotte graag dat je snel je fotolijst kunt gebruiken. Daar doen we ons best voor. De passe-partout benadrukt de afbeelding en vereenvoudigt het inlijsten. Kan horizontaal of verticaal opgehangen worden. Een mooie fotolijst in elke kleur en formaat, online bestellen.


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen. Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Alle fotolijsten vind je op beslist.


Shop nu uit ons assortiment Zwarte fotolijsten.

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Specialistisch advies nodig?


Bij Karwei kun je diverse fotolijstjes vinden om de mooiste foto’s en herinneringen in te plaatsen. Neem een kijkje voor de mogelijkheden. Voor 21:bestel is morgen in huis. Slot en Leren Koord - x cm.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site en passen we advertenties aan op basis van jouw interesse. Er zijn genoeg soorten fotolijsten om uit te kiezen. Groot of klein en in bijzondere varianten.


Ontwerpen waarin de foto lijkt te zweven en lijstjes met een opvallende ketting om ze aan op te hangen. Wat dacht je van een houten fotolijst , een zwarte fotolijst of een gouden lijstje? Details Professionele zwarte houten fotolijst met een profielbreedte van mm.


Deze lijst is strak en mooi afgewerkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts