maandag 20 oktober 2014

Stoer jongens behang

Groot assortiment Meisjes Behang! Bij Zoofy regel je snel een vakman voor al jouw klussen in of rondom huis. Super leuk en stoer jongens behang nu online bestellen bij Behangkoopjes.


Onze unieke behang panelen kunt u geweldig toepassen om een stoere jongenskamer te maken. Laagste prijsgarantie en snelle levering! Waarom een behang paneel voor de jongenskamer?

Ben je op zoek naar een stoer of leuk behang voor in de jongenskamer? Er is echt van alles op de markt in de behangwereld. Een overzicht van onze verschillende kollektie`s behang en fotobehang voor de jongenskamer. Stoer behang of met dieren? Jungle behang of vintage blauw behang ? Wilt u graag alle soorten bekijken?


Behang voor de jongenskamer is zeer veelzijdig. Motieven in behang zijn er met grote sterren of juist kleine sterren, kleurrijke strepen of juist zwart-wit, stippen opvallend of juist heel rustig. Dit behang staat ook gaaf in een babykamer.

Bij sloophout is elke plank uniek en heeft het zijn eigen geschiedenis. Het is verkrijgbaar in de kleuren groen, wit en zwart. Studio Ditte heeft dit vertaald naar stoer behang. Je wil een stoere jongenskamer maken, maar hoe pak je dat het beste aan? Geef de ruimte een te gek industrieel tintje of ga voor een gaaf sport thema.


We hebben stoer jongens behang gespot bij kinderbehangenzo. Het stoere jongens behang heeft vele thema’s zoals: auto’s, voetbal. Steden, dieren, bloemen en meer.


Bekijk gehele fotobehang collectie. Een stoere jongenskamer willen alle boys natuurlijk. Maar hoe maak je nou een echt leuke kamer, die wel stijlvol en niet te schreeuwerig is (niet handig op een slaapkamer).


Jongens behang met naam op de kinderkamer. Wij hebben dé tip voor je: kies voor een stoer jongens behang met naam van je kind. Zoek je behang voor één wandje, voor een leuk accentt, of juist voor een hele kamer? Nieuw: nu ook kinderdekbedden, tasjes.


Uw kinderen willen natuurlijk het leukste behang. Gelukkig kent de baby- en kinderkamer voor Behangwebshop. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons kiezen uit meer dan duizend soorten behang voor uw kinder- of babykamer.

ESTAhome - maak je huis gezellig! Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Gaat je zoontje liever voor een stoer piratenbehang? Bovendien kun je er terecht voor stoere trein-, auto- en helikopter papier behang voor in de jongenskamer. De Behangsite heeft ook een brede collectie aan behang in diverse soorten waar je voor de jongenskamer zeker zult slagen.


Vind jij behangen toch teveel van het goede kies dan juist voor eenvoudig te plaatsen muurstickers! Maak je kinderkamer af met mooie bijpassende kinderkamer accessoires! Bestel je kinderkamer behang online bij Lieffeling.


Behang uitzoeken voor de baby- of kinderkamer is niet eenvoudig. Heel stoer , vind je niet? Te koop bij Karwei en absoluut niet duur.


Behang kinderkamer met wolkjes en sterren… Dit babybehang is wel heel erg lief. Vooral het blauwe behang met de slapende manen en sterretjes is bij ons favoriet. Kan voor zowel jongens als meisjes. Hip kinderkamer behang met driehoekjes, tipi’s en. Voor de jongenskamer kun je kiezen voor behang in bijvoorbeeld een eenvoudig blauw-wit-rood dessin of een print met stoere nummerborden.


Sfeer geven aan de babykamer doe je ook snel en gemakkelijk met een nieuw behang. Kies bijvoorbeeld voor een behang met een print van Nijntje die het goed doet op iedere jongens - en meisjeskamer. Je smeert namelijk de muur in met lijm, waardoor je zonder geknoei het behang er tegenaan kunt plakken. De behangen zijn daarnaast milieu-vriendelijk en biologisch afbreekbaar. Je kunt KEK Amsterdam niet alleen kennen van dit stoere jongensbehang, maar ze zijn ook de bedenkers achter het snoepbehang en hebben een collectie met grafische behangen.


Heb je een ondeugend draakje in huis? Zowel voor de babykamer als opgroeiende jongens is dit vliesbehang met een patroon van groene draakjes en kastelen een absolute hit. De draken zijn speels geïllustreerd zodat het niet te eng wordt. Ook dit behang is prima te combineren met een andere behang. Wat dacht je van een stoer Cars behang voor echte Cars-fans.


Of een vrolijk Frozen behang voor de echte Frozen sfeer? Of is er bij jullie thuis een kamertje dat helemaal klaargemaakt moet worden voor een baby’tje dat nog verwacht wordt? Kijk dan eens naar wat we voor je hebben aan schattig behang van Woezel en Pip of ons Nijntje behang !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts