donderdag 30 oktober 2014

Esschert design paraplu

Esschert design paraplu

Alles voor uw tuin en terras. Esschert Design bij Agradi. Bestel eenvoudig en vertrouwd online! Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Be inspired in the Eastern Netherlands!


Snel in huis Veelal gratis verzonden. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Stoere, charmante nylon paraplu voorzien van Botanicae print met houten handvat en automatisch te openen.


Het handvat is een flamingo en je kunt hem op de 3poot aan de bovenkant ook neerzetten. Deze speelse paraplu in felroze heeft een handvat dat de vorm heeft van een flamingo. Hij kan op zichzelf staan dankzij een statiefstuk aan de bovenkant.


Deze vrolijke paraplu zorgt voor droogheid op een regenachtige dag! Nylon paraplu voorzien van supermooie natuurprint en kleurig handvat. Kies uit producten vanaf € 195.


Paraplu met een Leeuw als opdruk. Wat zullen de kinderen vrolijk springen in de regen met deze leuke paraplu ! De paraplu is versierd met kleurrijke vogels die de somberheid van een. Frank Wij gebruiken cookies om het winkelen bij regenkleding-expert. Objecten in zoekresultaten. Met deze fotoprint paraplu , is zelfs een wandeling in de regen een plezier.


Esschert design paraplu

De keuze (prijs is per stuk, kijk ook even bij artikel TP135) opgeven bij opmerkingen bij mijn bestelling: koolmees, vlinder, hert, lavendel. Afmeting paraplu : 1x 1x cm. Kleuren: Daisy - wit, Daisy - roze, Zonnebloem - geel.


Handvat is zelfde kleur als de bloemenp. Een collectie van paraplu ’s, boodschappentassen, deurmatten en decoratieve tuinstekers met een print uit de natuur. Aged Metal Collection Deze collectie bestaat uit prachtige oud metalen artikelen als kandelaars, lantaarns, haken, tafels en stoelen. De Lover is gemaakt van een oersterke combinatie van materialen: pongézijde, aluminium, glasvezelversterkte kunststof, ijzer en EVA.


Hoe gebruik je een duo- paraplu ? Deze polyester paraplu ziet er niet enkel fraai uit maar beschermd u ook tegen regen. Met mooi houten handvat wat de paraplu weer iets meer style geeft. Ontdek het grootste assortiment prullenbakken online op Prullenbak-kopen. De steel van de paraplu is wit van kleur net als de echte vliegenzwam. Prachtige paraplu met een winterprint erop.


Op deze vindt u acht verschillende diersoorten die in Nederland voor komen. Een paraplu met opdruk of niet, het maakt niet uit want voor een origineel en leuk cadeau moet u bij DecoAction zijn. Daarom kunt u hier eens kijken welke paraplu er voor u beschikbaar zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts