donderdag 30 oktober 2014

Auto stickers dieren

Kies of upload een ontwerp. Of ontwerp uw eigen sticker. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Op zoek naar dieren stickers ? Bekijk het bord auto stickers - dieren van uniquewinkel op Pinterest.

Steeds meer stickers kun je online in onze webshop bestellen. Alle stickers zijn leverbaar in vele mooie kleuren en diverse afmetingen. Zo zit er voor iedereen wel wat bij. Van honden en katten tot vogels. Deze stickers zijn ideaal als decoratie in (kinder) slaap kamers, auto , ramen en nog veel meer.


Dieren stickers : een sticker webshop met dierenstickers zoals paarden- stickers , honden- stickers , katten- stickers of gewoon stickers van allerlei dieren. In het ruime assortiment funny autostickers van Dr. Sticker kunnen wij u daar zeker bij helpen.


Leer de meest wilde dieren kennen met stickers.

De leeuw, olifant, giraffe, neushoorn en meer. Totaal stickers per vel ∙ Afmeting per vel: 11. Per sticker een doorsnede van ca. Een custom made (CM) sticker is ook mogelijk voor € 1per stuk ex verzend-, en behandelkosten. CM- stickers worden verder niet verder gebruikt maar de bestaande stickers verder wel.


De funny autostickers worden bij Dr. Autostickers van dieren in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Auto stickers bosdieren, een origineel ontwerp van onze professionele designers voor gebruik als autobumper stickers en autoraam stickers.


Dieren autostickers zijn beschikbaar in allerlei maten, precies zoals de klant het wil hebben. Daarnaast kunnen we ook de kleur aanpassen. Of voor op je camper, caravan of bakfiets!


Natuurlijk hebben we niet alleen auto stickers van bloemen voor je maar ook auto stickers met vlinders, stickers met lieveheersbeestje of sterren, smiley stickers , sugar skull stickers en zogenaamde swirls. Dit zijn mooie grote auto stickers in een bloempatroon voor op de zijkant van je auto. Gratis verzending vanaf €1 ruim.


Voor alle dierenvrienden hebben wij een ontzettend leuke reeks dieren stickers. Van gewoon leuk in de woonkamer thuis tot mooi achter op je auto ! Ze kunnen echt overal geplakt worden.

Een sticker van je hond of zelfs je papegaai. Staat de gewenste dierensticker er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Welkom bij de DIEREN STICKER WINKEL.


Een winkel vol met de mooiste dieren , gebods en verbodsstickers. Wij proberen zoveel mogelijk stickers in onze winkel te plaatsen. Bij ons ontmoet u meer dan verschillende diersoorten van aap tot zebra. Zoek je favoriete dier en verander je kamer in een brul in een beestenboel met stickers , raamstickers en muurstickers dier, dieren.


Duurzame auto stickers van hoge kwaliteit. Elke autosticker word in full colour geprint en van een hoogwaardig vinyl gesneden. Uiteraard zijn alle autostickers UV en waterproof en kan u met uw auto nog gewoon door de wasstraat.


Deze hoge kwaliteit komt mede door de lamineerlaag die wij op alle auto stickers aanbrengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts