dinsdag 28 oktober 2014

Transparante lippenstift

Transparante lippenstift

Voor 20u besteld: morgen in huis. Make up tegen de scherpste prijs. Spreek ons aan in de chat. Boozy Cosmetics en veel meer. Lippenstift Lippenbalsem Foundation en meer!


Transparante Lippenstift koop je eenvoudig online bij bol. Lippenstift met semi- transparante kleur die het licht op een natuurlijke manier weerkaatst. De formule bevat extracten van orchidee en vullende bolletjes hyaluronzuur.


De verzachtende, crèmige textuur smelt samen met de lippen en maakt ze zacht en glanzend. De make-up van Dr Pierre Ricaud geeft u een jeugdige, gezonde uitstraling. Met bijna 1nuances kan elke vrouw de look kiezen die bij haar past.


Transparante lippenstift

Meer volume, 3D effect of een mooie kleur op je lippen? Lipgloss doet het voor je. Onze collectie bestaat uit diverse producten met verschillende effecten. Hij bestaat uit twee delen: aan de ene kant de kleur (stap 1) en aan de andere kant de transparante balsem (stap 2).


Het is wel nodig af en toe de balsem bij te werken, zodat de lippen niet droog worden. Langhoudende lippenstift met een mooie matte finish, die prettig aanbrengt en een comfortabel gevoel geeft op de lippen. Daarnaast heeft de lippenstift een hoge dekking en zorgt de vitamine E voor een verzorgend en verzachtend effect. Door de onzichtbare formule kan het potlood worden gebruikt met alle kleuren lippenstift en lipgloss. De textuur is zacht en gla wordt makkelijk aangebracht en plakt niet.


De Rimmel universele transparante lipliner zit in een slanke huls en lijkt qua looks op zo’n oogpotlood die je omhoog kunt draaien. De stick is wit, maar is inderdaad transparant wanneer je deze op je lippen aanbrengt. Het lijkt op een lippenbalsem, maar dan is het gewoon een héél dun stickje. En wil je het wat subtieler aanpakken?


Dan kun je beter gaan voor een gloss met een bruine ondertoon. Of smeer over die bruine lippenstift heen een transparante lipgloss. Zo maak je het bruine wat zachter en oogt het gelijk wat liever.


Hier vind je prachtige kleuren lippenstift die glanzen en transparant zijn. Dus lippenstiften met glans! Mooie producten die plezierig werken en ook nog voeden en verzorgen! Puur natuur en zonder lood en andere chemische toevoegingen.


Er zijn waanzinnig veel soorten nudes (huidskleurige lippenstiften ) voor de lichte huid verkrijgbaar. Van echt creamy in heel licht tot oudroze met een transparant effect. Kies je voor heel licht á la Kim Kardashian? Pas dan op dat je lipstick niet dezelfde kleur heeft als je huid of zelfs nog lichter is.


Voeg meer poeder toe als je wilt dat de lippenstift een diepere tint krijgt (donkerder, ondoorzichtiger). Voeg minder poeder toe als je een lippenstift wilt maken die eruit ziet als een lippenbalsem met een tint (lichter, doorzichtig). In plaats van vaseline kan je ook een transparante lippenbalsem nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts