maandag 13 oktober 2014

Leuke kindertassen

Leuke Tassen met eigen Naamlogo. Ontwerp nu zelf je eigen Tas! Bekijk al onze leuke kindertassen. Shop hier de leukste schoollooks! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Leuke kindertassen

Koop nu een pet vanaf €79! De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Een tas is één van de eerste accessoires die je nodig hebt wanneer je met je kind de deur uit gaat. Een kleine rugtas is perfect als kindertas om kleine benodigdheden voor de peuterspeelzaal of kinderdagverblijf in te vervoeren.


Onze prioriteit is uw tevredenheid en tot op het laatste moment streven wij ernaar dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. Elk kind wil graag een leuke kindertas voor naar school, sportclubjes of gewoon makkelijk om van alles mee te nemen. Kindertassen en kinderschooltassen. Tegenwoordig zijn er veel leuke tasjes te vinden voor jongens en meisjes die er erg leuk en hip uit zien en ook nog van goede kwaliteit zijn. Een luiertas is natuurlijk leuk om als kraamcadeau te geven.


Leuke kindertassen

Verder hebben de merken luiertassen die we in ons assortiment hebben, ook bijpassende kindertassen. Een klein kind met een veel te grote rugzak draagt natuurlijk niet fijn voor hem of haar. Natuurlijk ligt het er ook aan wat je kind iedere dag mee wilt of moet nemen en waarvoor de rugzak gebruikt gaat worden. Als je eruit bent van welk formaat de rugzak ongeveer moet zijn, dan kun je samen met je kind een leuke rugzak uitkiezen bij leuketas.


En met hun drukke leventjes is het handig als ze de juiste. Bij deze leuke kindertassen geven we een zo helder mogelijke omschrijving van de inhoud en ruimte, voor welke leeftijd de kindertas geschikt is en een beschrijving van de print en kleuren. Zo kies je eenvoudig de kinderrugzak, schoudertas of bijvoorbeeld zwemtas die het beste past! Stoere kindertassen en lieflijke kindertasjes: Je vindt ze allemaal op Travelbags.


Leuke kindertassen

In ons assortiment zijn allerlei kindertassen met vrolijke dessins en grappige details verkrijgbaar. Voor ieder kind hebben wij een geschikte kindertas ! Wil jij samen met Elsa op pad? Dan is deze super leuke Frozen tas echt iets voor jou! Deze leuke Frozen tas is voorzien van een 3D voorzijde wat de tas extra opvallend maakt.


De rugzak heeft een ruim hoofdvak welke afsluitbaar is doormiddel van een rits. Tevens beschikt deze rugzak over verstelbare schouderbanden met veiligheidssluiting. Het is natuurlijk extra leuk als jouw kind ook een mooi printje of stoere kleur kan uitzoeken. De kindertassen zijn door de verstelbare schouderbanden comfortabel te dragen. Onze ruime collectie geeft jouw ontzettend veel keuze om een leuke kindertas uit te zoeken voor jouw dochter of zoon.


Rugzakken zijn handig voor naar school maar schoudertasjes zien er leuk uit voor als ze minder spullen mee hoeven te nemen. Laat jouw kinderen kiezen voor hun favoriete kleur of merk. Deze kindertassen voor peuters zijn ook erg leuk om cadeau te geven als babyshower cadeau.


Wacht niet te lang en ga voor je kids deze mooie kindertassen kopen! Een persoonlijke kindertas met naam is bijvoorbeeld leuk om te geven als geboortecadeau, verjaardagscadeau of als je kind weer back to school gaat. De ideale kindertas voor school, sport, vakantie of zomaar!


In stevige sporttassen slepen de kleine atleten hun sportkleding naar de club. In een ruimere maat doen deze meteen dubbel dienst voor een logeerpartij of als vakantietas. Een reisje in het verschiet is sowieso een leuke gelegenheid voor een nieuwe kindertas. Een rugzak voor een kind moet echter ook leuk zijn! En dat zijn onze kinderrugzakken!


Een leuke kinder rugzak voor een peuter of kleuter vind je vast in onze mooie collectie van Loeke Look, Skip Hop of een van de andere leuke hippe merken. Alle meiden zijn op slag verliefd op de Lief! De leuke rood-witte ruitjes en het grote hart op de zijkant doen hartjes smelten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts