donderdag 16 oktober 2014

Bijzonder behang slaapkamer

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Dan hebben wij de gouden tip voor jou.

Door een wand - of misschien wel meerdere wanden - een gek behangetje te geven creëer je binnen no time een nieuwe look. Bijzonder behang woonkamer of slaapkamer ? Ben je op zoek naar bijzonder behang voor de woonkamer? Wij geloven dat behang een ruimte kan maken of breken.


Vertel daarom een verhaal dat bij je past. Een verhaal die uitstraalt wat jij wilt dat mensen voelen als ze bij je thuis zijn. Op zoek naar origineel behang , leuke shops, inspiratie of tips om zelf te behangen ? Het is vooral het behang wat de sfeer van de slaapkamers bepaalt.

In de ene slaapkamer zijn de muren bekleed met een kleurrijk boekenkast behang , terwijl in de andere slaapkamer het behang juist op het behang is geplakt. In combinatie met het luxe hout, die in het bedframe is verwerkt, is het ontwerp erg bijzonder en opmerkelijk te noemen. Met een tie-dye of dip-dye effect kun je op een originele manier meer kleur toevoegen aan de slaapkamer.


Geen romantische patronen en lieve kleurtjes voor jou? Ga voor een echte eyecatcher in je kamer! Een muur met structuur en een opvallende print. De slaapkamer van dit vintage appartement is niet wat je verwacht (spoiler: het behang !) Soms heb je van die interieurs die je volledig verrassen. Waarvan je mond wagenwijd open gaat staan, om het zo maar even te noemen.


Dit appartement was er zo eentje. Waar de woonkamer volledig vintage is, spring de slaapkamer er ineens wel heel erg uit. Met behang van Wall-Art maak je van jouw slaapkamer een droomparadijs waar je helemaal tot rust kunt komen. Je kunt kiezen voor dessinbehang of fotobehang, vliesbehang, papierbehang of zelfklevend vinyl. Bij Wall-Art kun je altijd slagen voor behang om van jouw slaapkamer een knusse ruimte te maken.


En waarom kiezen voor een effen variant, als het ook wat spannender kan? MrWoon tipt bijzonder behang met sprekende prints. Voor durfals die wel van een gewaagde interieur houden. Eerder schreven we al over waterverfbehang en leren panelen op de wand.


Klik hier voor meer info over verschillende soorten behang voor slaapkamers en bekijk de vele inspiratie foto's.

Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Behang geeft je slaapkamer iets extra. Een hele simpele maar doeltreffende manier om de muren in de slaapkamer van wat pit te voorzien, is natuurlijk behang.


Super makkelijk aan te brengen en ook qua kosten valt het heel erg mee. En je hebt ontelbaar verschillende ontwerpen en kleuren, dus je kan alle kanten op. Voordat ik het huidige behang van mijn dochters kamer uitkoos, viel mijn oog op dit behang met zwart-witte stipjes. We ontwerpen alles zelf dus je haalt echt een unieke eye-catcher in huis.


Vliesbehang is de perfecte aankleding als je jouw muur een nieuwe look wilt geven. Dit behang , dat je in banen tegen de muur aan plakt, zorgt voor een metamorfose in de kamer. Geschikt voor zowel de woonkamer als bijvoorbeeld de slaapkamer en de kinderkamer en verkrijgbaar in alle bedenkbare afbeeldingen. Maar, wat is vliesbehang precies?


Het juiste behang kiezen In het grote aanbod van behang kun je soms best een beetje overweldigd raken. Dit is helemaal niet erg en heel normaal. Allereerst is het belangrijk om goed na te denken over de ruimte, de wanden, patronen en kleuren. Onopvallend behang in één kleur kan vaak als saai worden ervaren. Dan kun je beter kiezen voor verf.


Al deze merken hebben zowel keuken behang , woonkamer behang , slaapkamer behang als kinderkamer behang. Ook kun je bij Flinders terecht voor een grote collectie steigerhout behang. In talloze artikelen, of het nu gaat om modebladen of marktstudies, is de heropleving van behang een hot topic. Als je op zoek bent naar bijzonder behang , dan garanderen we je blij te maken.


Je vindt hier namelijk een prachtig assortiment van kunst dat speciaal ontworpen is voor jouw muren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts