woensdag 1 oktober 2014

Digitale klok voor ouderen

Bekijk ons assortiment aan Ouderenklokken , zorgt voor extra rust, contact en verbinding. Snel Bezorg Gratis Verzending! Find klok voor ouderen vandaag!


Digitale klok voor ouderen

Digitale Kalender Dag klok - 8. Heeft u of iemand in uw omgeving moeite met het bijhouden van de dagen? Deze kalenderklok geeft automatisch de dag, datum en de tijd aan. De klok is speciaal ontworpen voor ouderen die lijden aan alzheimer of dementie. Doordat het LED scherm oplichtende letters en.


Deze geweldige digitale klok is ontwikkeld voor ouderen , slechtzienden en voor dementerende mensen. Het is erg belangrijk om de dag, tijdstip en datum (vaak) te zien op een overzichtelijke en duidelijke manier. Dit is goed om de routine te bewaren. Voor het gemakkelijk onderhouden van sociaal contact en organiseren van mantelzorg.


Digitale klok voor ouderen

De Compaan is dé tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen om met familie en vrienden te communiceren. Mantelzorgers gebruiken een beveiligde website via hun mobiele telefoon, tablet of computer. Voor haarzelf een houvast waardoor ze zich een klein beetje zekerder voelt als er iemand op bezoek komt. We hebben de klok een dag voor haar verjaardag in een opwelling besteld. D e kalenderklok hadden we de volgende dag al in huis!


De kalenderklok is solide en heeft een ietwat nostalgische uitstraling. Deze digitale kalenderklok geeft automatische de dag, datum en de tijd aan. Tevens verkrijgbaar als analoge klok. Het komt geregeld voor dat dementerenden de digitale tijdsaanduiding niet meer herkennen (16:34). Mocht dit het geval zijn, dan raden we de analoge versie van deze klok aan.


Van oudsher herkennen veel mensen die dementeren nog wel de stand van de wijzers als indicatie. Ouderen senioren dementie alzheimer klok nieuw! Nieuwe digitale klok voor ouderen : ideaal bij slecht zien, dementie, alzheimer of gewoon voor het gemak. De digitale dementieklok is een klok voor ouderen die het mogelijk maakt voor hen om gemakkelijk beter bij de tijd te blijven. Een veelvoorkomend symptoom bij dementie is dat ouderen de tijd vergeten en dagdelen door elkaar halen.


De Twemco BQ-is een staand model flip klok met datum en dag aanduiding. Met een Twemco datumklok heeft u de beste kalenderklok voor ouderen , slechtzienden en personen die een klok met datum en dag aanduiding willen hebben om te weten welke dag het is. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. Wilt u een digitale kalenderklok kopen? Bestel de gewenste klok dan gemakkelijk online op Stelcomfortshop. Dit betekent dat de klok middels radiosignalen te allen tijde wordt gelijk gezet met de atoomklok.


U hoeft de klok dus nooit meer in te stellen op de juiste tijd. Zelfs niet aan het begin van de winter- of zomertij en ook op vakantie functioneert de Fysic klok uitstekend. Men weet met deze hulpmiddelen (kalenders, klokken met dagdeel en dag) altijd hoe laat het is en welke dag het vandaag is. Ouderenthuiswinkel Zus Mies, webwinkel en specialist in artikelen voor senioren en slechtzienden.


Vanaf gratis thuisbezorgd. Puzzelboeken, horloges, hulpmiddelen en kalenderklokken. Maar niet allen voor slechtzienden, ook in donkere ruimten waar vrij weinig (dag)licht is. Een digitale klok met datum kan een uitkomst zijn voor slechtzienden.


Maar niet alleen voor een extra duidelijk beel ook om beter bij de tijd te blijven kan een digitale klok handig zijn. Bijvoorbeeld voor mensen met dementie of voor ouderen met minder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts