donderdag 2 oktober 2014

Braille horloge

Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Bekijk onze grote collectie horloges online. Meer tijd over voor geluksmomentjes!


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.

De horloges voor blinden worden ook wel braillehorloges genoemd of voelbare horloges. Deze horloges gaan allen aan de kant van zes uur open door met je duimnagel het glas naar boven te openen. De wijzers zijn extra dik gemaakt zodat u ze niet kunt verbuigen, door het aftasten van de wijzers vanuit het midden beginnend richting de uren wordt de tijd gevoelt. Horloges voor Blinden en Slechtzienden online kopen.


Gratis verzending boven €3- jaar garantie Voor 16:bestel morgen in huis. Het horloge is prachtig vormgeving. Braille horloge voor zeer slechtzienden of mensen zonder zicht.


Hoogwaardige design en een precisie-instrument.

Sla braille horloge op om e-mailberichten en updates in je eBay-feed te ontvangen. Volg braille horloge niet meer als je geen updates over je eBay-feed meer wilt ontvangen. Braillehorloges werden altijd gemaakt met stevige wijzers en uiteraard geen glas. Verzending als aangetekend pakket.


Vind de beste selectie braille horloge fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit braille horloge voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Atomic dus zendergestuurd. Alle sprekende horloges zijn vrijblijvend uit te proberen in onze showroom.


Medily levert de artikelen uit voorraad. Vragen over onze visuele hulpmiddelen? De Brailleliga is een vzw die als doelstelling heeft blinde en slechtziende personen te helpen in alle aspecten van het leven. Specialistisch advies nodig?


Voor de meesten onder ons is een braille-horloge niet direct iets waar wij naar uitkijken. Vermeld duidelijk: De naam van de cliënt, en in het bijzonder of de persoon ingeschreven staat als lid van de Brailleliga. Smart watch innovatie: dit horloge laat de tijd zien in braille.


Horloge loopt goed en de kast is in zeer goede staat. De wereld van de smart watch wordt steeds diverser.

Dat bewijst het volgende horloge ook. Dot Watch is namelijk een horloge met een aantal slimme functies, speciaal voor wie braille leest of kan lezen. Als je niet kunt zien hoe laat het is dan laat deze smart watch je het gewoon. Echter, kan een open-face horloge problematisch zijn.


Tijd kon gemakkelijk onjuist als de wijzers van het horloge betrapt op kleding of in het haar. Dit horloge heeft een wijzerplaat met puntenindicatie. Join the world of Breil to discover new collections of Stainless Steel watches and jewelry for men and women.


Braille is een speciaal voor blinden ontwikkeld lees- en schrijfalfabet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts