woensdag 22 oktober 2014

Cortina chrono

Cortina Chrono prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Met dat in gedachten ontwikkelen wij onze fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook transportfietsen!


De geometrie van de Chrono zorgt bovendien voor een ontspannen fietshouding.

Met deze cookies volgen wij en partijen waarmee wij samenwerken uw internetgedrag binnen onze site. Deze slanke, klassieke fiets met de techniek van nu is een ideale stadsfiets. Maar dankzij de luxe afmontage is het ook mogelijk om wat langere tochten te maken. Daarnaast zorgen de dikke banden voor extra comfort en een mooi contrast met het slanke frame.


Uitgerust met achter een Shimano Nexus 3-traps versnellingsnaaf met terugtraprem en voor een standaard naaf. Wij zijn een gespecialiseerde fietsenwinkel gevestigd in Wageningen. Wij richten ons op de kwaliteit van fietsen, vriendelijke service en nuttige adviezen. OPRUIMING van € 6nu € 399.


Het frame van de cortina chrono heeft kenmerken van een klassieke hollandse tourfiets gecombineerd met.

Klassieke en zeer stevige stadsfiets met rechte zithouding. Dikke banden en versnellingen voor het comfortabel fietsen. Ideaal voor kortere afstanden in de stad maar voor de mensen die wat verder willen fietsen is er ook een versnelling variant. De sterke bagagedrager is gemonteerd om veel spullen mee te kunnen nemen. Opvallende details: snelbinder.


Op Speurders vind je cortina chrono nexus 3. Dit komt door het hoge comfort dat je ervaart tijdens je ritten. Denk aan de brede CST banden met ant-leklaag, relaxte zithouding en luxe Selle Royal zadel. Er is aan alles gedacht: nieuwe retro koplamp, bijpassen snelbinders en gelikte kettingkast. U kunt contact met ons opnemen om deze fiets te reserveren.


Het is mogelijk om deze fiets op afspraak bij u te bezorgen. De gemiddelde levertijd is tot werkdagen. Van lichte designfiets tot robuuste transportfiets. Gratis geleverd met 1 garantie!


Wat zijn de specificaties? Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! U kunt heerlijk comfortabel fietsen op de Chrono dankzij de dikke banden en de drie versnellingen. De dikke banden vormen een mooi contrast met het slanke frame.


Behalve het unieke, retro uiterlijk van deze prachtige fiets heeft de Chrono de ideale afmontage voor in de drukke stad.

Met de beste service tegen de beste prijs altijd bij jouw in de buurt. Hun stadsfietsen lonken om op gereden te worden. Minimalistisch qua design, strak, snel en vernieuwend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts