vrijdag 31 oktober 2014

Wijzonol 2 5 liter

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Bestel nu online tot korting ! Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar.


De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof.

Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Kwast, roller, luchtspuit.


Stofdroogtijd 20°C en R. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf, op basis van acrylaatdispersie. Wegens de problemen met het verzenden van dit soort plastik emmers versturen we deze niet meer en kunnen deze alleen nog in onze verf winkel in scheveningen opgehaald worden.

De primer is bedoeld voor behandeling op metaal en kunststof. Transparante, matte, beperkt filmvormende kleurbeits met hoge vochtregulering voor buiten, op basis van alkydhars-oliecompositie. De verf is waterverdunbaar, reinigbaar en heeft een basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Met deze voorstrijk voorkomt u zuiging van de ondergrond zoals gipsplaat, beton en stukwerk.


Via onze webshop kan je eenvoudig, snel en betrouwbaar bestellen. Je hoeft alleen de aantallen aan te geven en vervolgens stap voor stap het bestelproces te doorlopen. Verf tot Korting bij Verfwinkel. De Grootste Online Verfleverancier van Nederland.


Altijd binnen dagen geleverd! De muurvoorstrijk vermindert de zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting. Daarnaast bespaart laag muurverf.


Deze verf is aankleurbaar in de kleur van de afwerklaag en waterdampdoorlatend. Geschikt voor toepassing op wanden en plafons, gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed vastzittend behang. U vindt dit product in het assortiment van de Grote Schuur.


Het artikel is uitverkocht. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Artikel van Volgende. Oplosmiddelvrije, waterverdunbare, matte en schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen, op basis van terpolymeerdispersie. Op steenachtige ondergronden als beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal e. In verband met de toepassing van speciale bindmiddelen kan er een geringe kleurafwijking optreden.


Minimaal °C omgevings- en ondergrondtemp. Verkrijgbaar in liter , liter en , liter. Deze muurverf breng je aan op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal.


Kies in het winkelmandje de juiste kleurwaaier en selecteer de benodigde kleur. Met liter Sigma traplak kun je ongeveer m² schilderen. Voor een trap van treden heb je voldoende aan een literblik om je trap één keer te lakken. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin is beschikbaar in potten van liter en , liter.


De bijzondere eigenschappen zoals zeer hoge dekkracht - uitmuntend glans- en kleurbehoud - duurzaam glansbehoud en een levensduur tot wel jaar zorgen voor jarenlang onderhoudsvrij schilderwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts