dinsdag 28 oktober 2014

Iittala servies taika

Servies tegen lage prijzen. Je hebt keuze uit diverse kleurrijke en betoverende stukken. De levendige designs onthullen langzaam hun details en betekenis voor de kijker.


De dierlijke figuren trekken de aandacht, maar gaan tegelijk vrijwel onopgemerkt op in hun omgeving. Tijdloos en modern Scandinavisch servies , kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Fascinerend en magisch decor. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen. Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden. Dus meld je nu aan bij Myiittala. The vibrant designs gradually reveal their details and layers to the viewer.


Haapaniemi’s magic was combined with the shapes of the Aika series designed by Heikki Orvola. Ideaal in het dagelijkse gebruik. In de collectie vind je ook verschillende glazen, waaronder de populaire series Essence, Aino Aalto en Kastehelmi. Kies uit 3producten vanaf € 95.


Wil je een ander onderdeel toevoegen? Tijdens uw pauze neemt de kop u mee naar een magische wereld vol met mysterieuse wezens! Het Finse merk is synoniem voor moderne, strakke, en vooral essentiële ontwerpen.


Hun producten moeten in het dagelijks leven te gebruiken zijn, maar ook onderscheiden combineerbaar en multifunctioneel. Blijvend design dat iedereen op haar of zijn eigen manier kan gebruiken. Maak uw feestdagen compleet met dit uitgebreide iittala taika servies , diner borden, grote schaal, kleine schaal, cappucci. Bestel hier servies online. Ontdek de meest actuele collectie van Iittala bij de Bijenkorf.


Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. De illustraties van Klaus Haapaniemi zien er dan ook heel sprookjesachtig uit en zijn gebaseerd op figuren uit de Finse folklore.


Iittala servies taika

Alle serviezen van Iittala zijn gemaakt van Vitro porselein. Dit is een soort porselein dat op extra hoge temperatuur twee maal is afgebakken. Alle items zijn zo ontworpen dat ze bij elk servies passen! De Scandinavische landen hebben een rijke traditie op het gebied van folklore, sprookjes en legendes. Taika betekent `magie` in het Fins.


Wat ronder van vorm met zachte pasteltinten en subtiele patronen. Gevormd door traditie, gemaakt voor nu. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Iittala servies heeft een lange historie, al bijna 1jaar.


Dan zorgt een Iittala Kastehelmi taartschaal voor extra sfeer aan de salontafel. Door de vlakke ondergrond kunt u een taartpuntje gemakkelijk opscheppen. Op een vrolijke, zonovergoten dag is een Iittala Kastehelmi taartschaal uitstekend te combineren met het kleurrijke Iittala Origo servies. Deze schitterende serie neemt u mee naar een unieke wereld vol met mysterieuse wezens die elk een eigen betekenis hebben.


Mix en match eenvoudig servies , glaswerk en bestek naar eigen inzicht en smaak. Alle Iittala itmes kunnen met elkaar worden gecombineerd en bieden eindeloos veel mogelijkheden. Iittala items worden zo gemaakt dat ze blijvend en tijdloos zijn en tegelijk functioneel en betekenisvol - essentieel design dat relevant blijft, ook al verandert je leven.


Iittala servies taika

Het Teema is verkrijgbaar in verschillende kleuren die van tijd tot tijd wisselen. Het wit is er echter sinds het begin en altijd verkrijgbaar. Andere kleuren zijn het zwart en parelgrijs. Ook is het servies goed te combineren met andere Iittala of Arabia serviezen zoals het Origo of het Paratiisi.


Iittala is bekend om het eigentijdse Scandinavisch design glas en aardewerk. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies , glazen en schalen. De geschiedenis van Iittala.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts