vrijdag 10 oktober 2014

By lassen kandelaar

Het strakke ontwerp voegt een modern accent toe aan ieder interieur. Kenmerkend door minimalistische vormtaal. Bekijk in de webwinkel de aanbiedingen. Vraag of telefonische bestellen?


Gratis verzending vanaf €25.

Bestel online of kom langs! Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Kubus kandelaar van by Lassen.


De zwarte versie is de meest populaire en een van Denemarkens favoriete designitems. Line kandelaar van by Lassen. Ook verkrijgbaar in zwart. Onderhoudsadvies: schoonwrijven met een zachte doek.

Een meubelbedrijf dat de nalatenschap van de iconische Deense architecten Flemming en Mogens Lassen in productie houdt en op basis van hun tijdloze ideeën nieuwe ontwerpen maakt. De kandelaar wordt geproduceerd door het Deense familiebedrijf by Lassen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


Webshop voor By Lassen - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Inmiddels opnieuw in productie genomen en beschikbaar voor iedereen, zeer gewild een absolute trend op het gebied van interieur! Oorspronkelijk alleen beschikbaar voor familie en goede vrienden, is de kandelaar nu wereldwijd beschikbaar voor iedereen. Zoek je een Scandinavische kandelaar ? Kijk dan eens bij Nordic Blends. De kubussen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en verschillende maten. Zwart, wit en vernikkeld reinigen: Draai de kaars met de lichthouders naar beneden en leg hem op een bakplaat met bakpapier op de kandelaars.


Door zijn formaat en strakke belijning een opvallende verschijning in je interieur.

Deze kandelaar wordt met de hand gemaakt in Denemarken. Kies de witte versie als je een zachte look wil. Het advies is om onbehandeld messing niet te poetsen, waardoor na verloop van tijd de. De Scandinavische kandelaars in onze collectie zijn zo mooi, dat ze ook overdag een design woonobject vormen.


Gemaakt van messing, koper en metaal met zwarte of witte poedercoating. Koop ze snel en eenvoudig bij Nordic Blends. Prachtige kandelaar uit de iconische serie van By Lassen.


De twee houders vormen een enkele lijn en passen daarmee goed in het hedendaags minimalisme. Alle kandelaars vind je op beslist. Quick delivery and always days full return.


Het is geschikt voor twee kaarsen en is een modern woonaccessoire voor bij u thuis. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts