woensdag 1 oktober 2014

Pip strandlaken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Het perfecte strandlaken: sneldrogen absorberen lichtgewicht, compact.


Strandlakens voor kids en volwassenen met bekende, stoere of leuke prints. Na het douchen droog jij je af met de Handdoeken van Pip. Na een warme douche is het tijd om je lekker af te drogen en een bodylotion op te smeren.


Pip Studio heeft een ruime collectie met zachte handdoeken. De handdoeken zijn gemaakt van 1 katoen badstof en hebben natuurlijk prachtige Pip printjes. Vrolijke handdoek met Woezel, Pip , Buurtpoes en Charlie afgebeeld op een groene achtergrond. Deze kleurrijke handdoek is perfect voor mij naar het zwembad of het stran maar kan natuurlijk ook thuis goed gebruikt worden. Steel de show met een PiP strandlaken.


Een PiP strandlaken is bij uitstek geschikt om mee te nemen naar het strand. Je kunt er lekker op zitten en liggen, zonder last te hebben van het zand. Een strandlaken is de grootste maat handdoek. Met dit leuke strandlaken maak jij je kindje dolblij!


Woezel en Pip zijn de vrolijke vriendjes die je vast kent van de filmpjes en liedjes of uit het theater. Alle merken Pip strandlaken. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Ontdek ons unieke assortiment strandlakens. Vandaag bestel morgen in huis! Of je nu zoekt naar een basic of een vrolijke print. Maak van jouw huis jouw thuis. Dit leuke Woezel en Pip Spelen strandlaken valt hoogstwaarschijnlijk goed in de smaak bij jouw peuter of kleuter.


Het is ook een erg leuk badlaken om cadeau te geven! Het groen gekleurde strandlaken met daarop Woezel, Pip , Buurpoes en Charlie is een vrolijke verschijning. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Het strandlaken is gemaakt van 1 katoen velours en hierdoor voelt het extreem zacht aan.


Pip strandlaken

Daarnaast heeft het strandlaken sneldrogende eigenschappen waardoor deze ideaal is voor op het strand of bij het zwembad. Waarom zou je een strandlaken kopen in plaats van een handdoek? Nou, omdat een strandlaken veel groter, dikker, mooier en multifunctioneler is dan een handdoek!


Uitgebreid assortiment PiP Studio badtextiel bij Bedtextiel-outlet. Nu Sale met korting op je favoriete artikelen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Pip strandlaken

De voorkant van het strandlaken is groen en heeft een vrolijk dessin met bloemen die gevormd worden door schelpjes. De achterkant van het strandlaken heeft een effen groene kleur. Het laken is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit katoen. Heerlijk zacht en goed absorberend waardoor hij perfect afdroogt.


Fantastisch strandlaken voor kinderen. Kinderbadlakens online kopen. Heerlijk thuis samen met je kind een leuk strandlaken uitzoeken, veilig betalen en de volgende dag GRATIS geleverd door postNL. Vergelijk PiP Studio strandlakens uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online!


Nu tijdens SALE korting tot. Gratis bezorging en retour.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts