maandag 20 oktober 2014

Sprei taupe

Sprei taupe

Een Optimale Nachtrust met een Auping Sprei. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Koop vandaag nog de mooiste Taupe Sprei. Bekijk ons unieke assortiment spreien.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Sfeervolle spreien en dekens in de kleur taupe vind je volop in ons assortiment. Deze warme kleur maakt een plaid of dekentje nog nét even knusser. Taupe spreien en dekens zijn daarnaast ook geschikt als woonaccessoire, bijvoorbeeld door ze nonchalant over een stoel of bank te hangen. Je kunt online een nieuwe standaard sprei kopen, we maken het je graag gemakkelijk. Uiteraard zijn er verschillende soorten spreien beschikbaar en heb je de keuze uit diverse dessins.


Zoek je naar een effen sprei in een bepaalde kleur zoals wit, beige of bruin? Vind je het niet zo leuk om het bed op te maken, maar wil je wel dat het er netjes uitziet? Dan is deze sprei precies waar je naar zoekt. Een bedsprei is dan ideaal voor u. Trek de sprei over uw bed heen en u bent klaar.


De sprei zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Dit model is voorzien van een barok motief in het Taupe. Damai Shape Sprei - Taupe - - persoons - 220x270.


Dit sprei shape geeft uw slaapkamer een chique uitstraling. Op een grafische wijze is het tijdloze. In een klassieke kamer komt deze sprei overigens ook heel goed tot zijn recht. Hij is bovendien makkelijk te combineren met. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil.


Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wanneer je jouw bed te dominant aanwezig vindt in je slaapkamer, kun je er voor kiezen een mooie sprei over je bed heen te leggen. Hierdoor oogt het geheel meer neutraal.


Sprei taupe

Kies een kleur en patroon dat bij jouw smaak past en je krijgt een heel andere uitstraling in je slaapkamer. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De bedsprei is gemaakt van 1 microvezel. Microvezel is erg soepel, hierdoor valt de bedsprei prachtig over je bed heen. Deze taupe sprei is zo groot dat ie makkelijk op elke maat bed past.


Sprei taupe

Ruim voldoende voor op je éénpersoonsbed. Extra groot en past dus over een tweepersoonsbe normale maat, lits jumeaux of extra breed. De Brandon past bij iedere slaapkamer en geeft het bed een extra uitstraling. Het materiaal is 1 Polyester. Deze sprei is erg makkelijk te combineren met ieder dekbedovertrek.


Bedsupply heeft een ruim aanbod spreien , quilts en plaids van verschillende topmerken in het assortiment. Een spreien zijn uitermate geschikt voor in de winter op uw bed. Sleeptime Bedsprei - Charlene - 260x2- Taupe. Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan spreien en plaids.


Wanneer je een beddensprei zoekt voor op je be dan ben je bij Beter Bed zeker aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan spreien in diverse kleuren, stofsoorten en afmetingen vind je bij ons altijd een passende sprei met een uitstekende kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts