donderdag 9 oktober 2014

Aluminium roede

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Aluminium roede garnituur tbv een Schaduwgordijn 300x500cm.


De aluminium buizen worden in de plooien geschoven. Bij ingewerkte roeden wordt de roede uitgevoerd als echte tussenstijl. Voor elk vak krijgt u een aparte glasplaat, die elk afzonderlijk is vastgezet met glaslatten. Ingewerkte roeden worden met name gebruikt bij houten ramen en deuren, maar het is ook toe te passen voor kunststof of aluminium ramen en deuren. Bij elke stijl of kleur van het gordijn past een andere roede.


Aan de roedes kunnen S-haken of ringen gehangen worden, die bevestigd worden aan het gordijn. Voor elke individuele kamer vindt u bij de Roedeshop wel iets van uw smaak. Groot assortiment Goede service Hoge kwaliteit Eerlijke prijzen. Bekijk ons aanbod op de website!


Gordijnrails, gordijnroedes, gordijnstangen: je vindt het allemaal bij GAMMA. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Gordijnen kunnen niet zonder mooie gordijnrails of roedes.


Een gordijnrailsysteem of een roede systeem zijn dé basis voor het goed ophangen van uw gordijnen. Daarom levert Home Design Shops speciaal voor u roedes en gordijnrails op maat! Beste aanbieding online, kwaliteits gordijnrails op maat gemaakt met of zonder bochten. We hebben alle soorten en afmetingen. Natuurlijk met buigservice.


We gebruiken cookies om het aantal klanten op onze webshop te meten. Wil je meer informatie over onze cookies klik hier. Een ruim assortiment Gordijnroedes en inspiratie vind je bij Karwei. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan.


Aluminium roede

Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Wit gelakt aluminium roede 13mm 500cm.


De railroede kan geheel naar wens samengsteld worden. Het is mogelijk om de railroede zowel tegen het plafon als tegen de wand te monteren. Deze aluminium railroede is uitgevoerd in de kleur aluminium. Passend in elk stijlvol interieur.


Aluminium roede

De RR railroede Solid aluminium kan strak tegen het plafond gemonteerd worden met de vlakke plafondsteun of op afstand steun met de prachtig gevormde wandsteun. Leverbaar in lengtes tot meter. In onze nieuwe woning hadden wij gordijnenroedes nodig omj onze gordijnen aan te bevestigen. Deze roedes zijn gemakkelijk te monteren en nauwelijks zichtbaar wanneer de gordijnen eraan hangen. De lengte van je gordijnen - Meet vanaf de bovenkant van het raamkozijn en stop onderaan waar je de gordijnen wilt laten eindigen.


Op deze pagina is er een volledige overzicht in de kleur Zwart: gordijnroedes, rail- roedes en gordijnrails. Nieuw zijn de gordijnroedes in de kleur Grafiet: zachter en warmer dan Zwart. De roedes in de kleur Grafiet passen verrassend goed bij ieder gordijn.


Welke kleur gordijnen je ook kiest, een Topo roede in de kleur Grafiet past altijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts