donderdag 9 oktober 2014

Gordijnen ede

Boek eenvoudig online een afspraak bij jou thuis! Onze adviseur komt vrijblijvend opmeten. Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.

De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd.


Ede , Veenendaal en regio. Voor 21:bestel is morgen in huis. Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf?

Van Ginkel dé raam, vloer en slaapspecialist adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Koop en verkoop gordijnen ede eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Veel van onze stoffen zijn uniek in Ede. U bent hartelijk welkom om de nieuwe collectie eens te komen bekijken. Er hangt een groot aantal voorbeeld gordijnen in onze winkel. Als er stoffen zijn die u bevallen, dan mogen de stalen op zicht mee naar huis.


Op een oppervlakte van 1m² vind je alles op het gebied van gordijnen , vloeren, zonwering en accessoires, steeds smaakvol gepresenteerd met het doel jou op ideeën te brengen. Op maat gemaakte gordijnen worden nog steeds het meeste gekozen. Kies een mooie stof en laat u door ons adviseren welke afwerking het beste bij uw interieur past.


Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Wij zijn altijd op zoek naar talent! Je kunt ons altijd bellen voor vragen, of stuur eens een brief om te kijken of het klikt. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Al onze klanten profiteerden van onze geboden topservice!

Gordijnen en overgordijnen. Eerst een styling advies, vervolgens alles inmeten en op maat laten maken. Iedere ruimte heeft baat bij mooi geplaatste gordijnen.


Op vele manieren in uw interieur toe te passen. Graag geven we u persoonlijk advies. Vrijblijvend bij u thuis gemeten met een advies op maat. Ook leveren wij een rijke collectie aan gordijn ophangsystemen. Frits van Egters verzorgt uw gehele stoffering inclusief gordijnen : snel en goedkoop.


Maakt u zich geen zorgen, wij. Ben je op zoek naar een complete woninginrichting? Wij hebben een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en kasten op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts