maandag 20 oktober 2014

Beits olie

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Alle Beits vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw verfspullen online. Het verschil tussen olie en beits is vooral dat beits over het algemeen betere bescherming biedt, maar dat door olie de natuurlijke uitstraling beter bewaard blijft.


Voor houtbehandeling van kasten of meubels, kun je wellicht beter kiezen voor olie , omdat de weersinvloeden binnen natuurlijk zeer beperkt zijn. Beitz is de specialist in verf, beits en olie voor uw tuinhout. Wij hebben oplossingen voor Lariks, Douglas, Eiken, Red Cedar en alle andere houtsoorten! De olie die de volgende dag wordt aangebracht blijft dan in de bovenste laag zitten.


Als de tweede laag te vroeg wordt aangebracht, dan kan de eerste laag weer loslaten. De olie kan nu niet in de bovenste houtlagen blijven, maar zakt er weer diep in, en daarnaast krijg je geen tevredenstellend resultaat op het houtoppervlak. Op zoek naar Beits of Olie ? Olie doet dat ook, maar in mindere mate dan beits. Je zult dus vaker je tuinmeubelen moeten oliën dan beitsen. Olie daarentegen laat het natuurlijke karakter van het hout het meest tot zijn recht komen.


Nog een gezamenlijk voordeel van beits en olie is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis. Uw meubels eerst goed schuren met schuurpapier: korrelgrote P120. Daarna het meubel vet en stofvrij maken met bijvoorbeeld een lakreiniger. De beitsolie kunt u aanbrengen met een spatelkwast of een roller. Heeft u de mogelijkheid om de beitsolie te spuiten, dan is dat ook een optie.


Een beits kun je gebruiken voor zachthouten tuindelen. De beits trekt in het hout, waardoor dit gewoon kan blijven werken. Zou je dit type hout lakken? Dan kan dat na verloop van tijd gaan scheuren, waardoor er geen mooi resultaat ontstaat. Beitsen is een betere keuze, waarmee je het hout goed kunt beschermen tegen de diverse invloeden van het.


Beits olie

Een laag beits biedt uitkomst! Door het hout te beitsen , bescherm je het tegen invloeden van buitenaf. Beits trekt namelijk dieper in het hout dan verf en heeft een vochtregulerende werking, waardoor het vocht er wel uit kan, maar niet in.


Zo hoef je nooit meer te stressen wanneer je een drankje morst. Bij Lak, olie en was die transparant zijn zal het belangrijker zijn om je hout mooi op te schuren. Bij lak en beits die niet transparant zijn is dit van minder belang voor het uiterlijk van het hout.


Verschillende houtsoorten reageren ook verschillend op de diverse verven, beitsen en olie. Hieronder een aantal tips en specifieke eigenschappen van hout. Eiken hout bevat Looizuur en hierdoor reageert het anders op sommige stoffen. Als u bijvoorbeeld normaal staal gebruikt ipv RVS krijgt u zwarte plekken in het hout.


Ter bescherming van uw tuinhout levert Nobelhout diverse producten. Impraline defensief is een must als eerste beschermlaag op onbehandeld hout. Antwoord: Het opnieuw schilderen van meubels, die regelmatig zijn voorzien van was of olie , is lastig. Probleem is dat hechting van beits of verf vaak onvoldoende is, wanneer de ondergrond niet goed gereinigd en geschuurd is.


Vooral dit voorbehandelen moet zeer grondig gebeuren. Nu op bestelling eiken parketolie grey wash. Deze olie wordt toegepast op eiken vloerdelen en duo planken.


De doek moet u na gebruik buiten leggen omdat de grote hoeveelheid olie in de doek zeer licht ontvlambaar wordt. Houtafwerking met beits, olie of was Meubelen, trappen en deuren die nog geen behandeling hebben gekregen, kan je nog van kleur en uitzicht veranderen met beits , was of olie. Dit vergt een voorzichtige behandeling waarvoor je rustig je tijd moet nemen. Ik zet voor jou de nodige stappen op een rij. Zo vind je voor iedere toepassing de geschikte beits.


Beits olie

Zorg dat je voor je gaat beitsen de juiste spullen in huis hebt zoals alle rollers, kwasten en spatels. Wil je graag de natuurlijke kleur van hout benadrukken, kies dan voor een mooie transparante beits in bijvoorbeeld de kleur mahonie of eiken. Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk.


Met nieuwe producten, adviezen en vooruitstrevende innovaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts