vrijdag 10 oktober 2014

Behangboeken

Online behang kopen doe je bij dé behangspecialist van Nederland en Belgie. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Behangexpert verkoopt alle soorten. Klik hieronder op de gewenste fabrikant en u ziet direct welke behangboeken wij online hebben staan. Mocht u gewenste collectie niet erbij staan?


Stuur ons gerust een e-mail en controleren direct de beschikbaarheid en beste prijs!

Grote merken als Eijffinger, Voca, Dutch Wallcoverings Hooked on Walls en Arte zijn door ons leverbaar. Bekijk onze boeken en laat je inspireren. Het domein behangbestellen.


Per merk kan je door diverse behangboeken bladeren. Op deze manier krijg je een realistische beeld hoe het behang eruit ziet. Ook kan je het behang direct bestellen met behulp van het winkelmandje-icoon rechts bovenin de hoek. Onze stylistes helpen u graag aan een gratis uitgebreid advies op maat en een kopje vers gemalen koffie.


Elke behang bestelling vanaf euro wordt g ratis verzonden ! Eenvoudig online bestellen.

Groot assortiment Snelle levering Scherpe prijzen Veilig betalen met iDeal Bezoek ook onze showroom! Voor 15:besteld op een werkdag? Dan is je bestelling morgen in huis! In onze winkel kunt u behang uitzoeken en u laten voorzien van advies. Books produceert stalenboeken en stalenkaarten in haar productiehal in Zoetermeer.


Van ontwikkeling tot een prachtig afgewerkt presentatie product. Leuk voor collages, knutseldoeleinden, schilderijtjes, kastinterieurs of een creatieve veelzijdige behangwand. Regelmatig wordt ons de vraag gesteld “wat is op dit moment de trend?


Maak je huis mooi met precies het goede behang! Ruime keuze uit standaard (glas)vliesbehang, renovlies en glasvezelbehang. In alle kleuren en dessins. Uitverkoop uit voorraad voor een geweldige deal, zonder fratsen. Eerlijk en goedkoop behang.


Online uitzoeken, dat kan natuurlijk heel goed. Dagelijks verkopen we tientalle rollen. Maar u kunt natuurlijk ook in onze behangwinkel Amsterdam terecht, om lekker door de grootste collectie aan behangpapier en behangboeken te bladeren.


Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing. Eijffinger is gespecialiseerd in het ontwerpen, verkopen en exporteren van een breed spectrum aan hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen.

Als u dan toch bij ons bent, kijk rustig de behangboeken door om een leuk behang uit te zoeken, wij hebben bijvoorbeeld ook fotobehang, of u leent de behangboeken om rustig thuis een behang uit te zoeken met de meest exclusieve behangsoorten voor een metamorfose van uw woonkamer. We may request cookies to be set on your device. We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience.


Uw online winkel voor diverse mooie en leuke behangen voor zeer gunstige prijzen! Onze core business bestaat uit het maken van stalenboeken, hoofdzakelijk wandbekleding, stoffen en vloerbedekking. Wij bieden een ‘one-stop’ service voor het. Er zijn vele presentatiekamers met kamerhoge wanden waar u behang in combinatie met gordijnen kunt bekijken om tot ideeën te komen.


Deze presentatie maakt onze showroom uniek in heel Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts