donderdag 2 oktober 2014

Brocante buste

De topknop en armschijven ontbreken. Buste van jonge vrouw € 95. De paspop kan alleen opgehaald worden in de winkel of bezorgd met koerier (bezorgkosten zijn op te vragen).


Ex vzk kijk bij mijn andere. Bekijk alles met brocante buste !

Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Verzendmethode kan alleen via grootpakket totaal euro! Hiervoor graag even apart contact nog opnemen. Heeft een reperatie gehad bij de schouders maar goed en stevig verholpen.


Een prachtige buste helemaal van was. Ze komen uit de jaren en zijn van klei. Uw adres voor leuke oude spulletjes.


Stuk voor stuk persoonlijk door ons, Bea en Freek, geselecteerd en bedoeld om oude leuke spullen gewoon te blijven gebruiken en je woonomgeving daarmee te verfraaien.

Brocante Franse dames buste. Deze romantische dame is van beton en heeft een mooie verweerde uitstraling. Een geweldig decoratiestuk voor zowel binnen als buiten.


De dame van beton is met haar 1kg vrij zwaar. Super stijlvol op een console of een mooi dressoir. Plaster is een polyester afgewerkt met laagje gips voor natuurlijk uiterlijkIn zeer goede staat.


Oude plaster buste op statief. Met keurmerk, verzending slechts met PostNL. Webwinkel met unieke en betaalbare oude koffers en andere brocante woonaccessoires en meubels, voornamelijk uit Frankrijk en Belgie. Paper Mache Santos Bust on Swag Stand. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox.


Mooie buste en brocante tuinbeelden. De buste mist een stukje van de linker armschijf. Prachtige uitstraling, ook door het mooie corset. Deze mooie buste van een meisje is gemaakt door de Limburgse kunstenaar Mat Wanders voor Perkeo Kunstatelier GmbH.


De hoogte van de buste is cm. Aan de onderzijde staat het kenmerk Perkeo 031.

Vorige Artikel van 1Volgende. Leuke wat kleinere brocante buste met aparte stop. Kom gerust een keertje kijken. Op vrijdag ben ik geopend van 12.


Op de overige dagen kun je eventueel een afspraak maken om in het Ateljee langs te komen. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Passie voor brocante is dé leukste brocanterie van Vlaanderen. We hebben een ruim assortiment brocante en antiek, landelijk en stoere woonaccessoires.


Kijk rond en laat je inspireren door onze mooie woonaccessoires voor warm en sfeervol wonen. Zo al een mooi item maar ook super om een bodice op te etaleren. Ze heeft een deukje in borst maar verder niets groots.


Linnen heeft prachtige patina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts