vrijdag 10 oktober 2014

Meubelmaker oudewater

Meubelmaker oudewater

Op deze website krijgt u een sfeerimpressie van diverse. Meubels voor de laagste prijs. De zoektocht van een consument begint bijna altijd op internet, daarom is het van belang dat ze u snel kunnen vinden. Vink Betimmeringen en Interieurbouw is per direct op zoek naar een meubelmaker voor 3uur in de week.


Als meubelmaker ga je aan de slag met het produceren en plaatsen van interieurproducten. Dit gebeurt zowel in de werkplaats als op locatie. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.


Rietveld Interieurbouw zoekt een meubelmaker. Heb jij minimaal MBO niveau bij voorkeur in de richting van hout en meubels en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Laat dan van je horen via Oudewater Werkt!


Wij zijn alléén geopend op afspraak. Naast diverse soorten kasten, kantoorinrichtingen en ander meubilair, ontwerpt en vervaardigt het team van Vink Interieurbouw complete keukens, voor u op maat gemaakt. Al vanaf jongs af aan werk ik graag met mijn handen en sinds de middelbare schooltijd kwam mijn passie voor interieurbouw echt tot uiting.


RestyleXL gelooft in het hergebruik van oud hout en maakt er prachtige keukens, badkamermeubels en eettafels van op maat. Het is onze passie om een inrichting te ontwerpen en te realiseren die past bij woonwensen van onze klanten. Wij vervaardigen alles van meubels tot complete wooninrichtingen voor zowel woning- als bedrijfsinterieur. Beste werkgevers in Oudewater.


Meubelmaker oudewater

Paul de Wit helpt u uw maatwerk vraagstukken op een manier op te lossen zoals een echte vakman dat kan. Kijk voor de complete vacatures op onze website. Zoekt u dus iemand om een van de genoemde kasten op maat te laten maken, neem dan contact op met de meubelmaker uit uw gemeente, of zoek er een in de buurt, zodat u snel uw gewenst ontwerp kunt laten realiseren.


Heeft u een nestje Labrador, Golden Retriever, Herdershon of andere type puppys in Oudewater ? Dan kunt u hier met uw nest pups komen te staan en direct baasjes vinden. Claim uw plek door lid te worden en maak een bedrijfspagina aan zodat bewoners van Oudewater u direct kunnen benaderen. Interieur Collectief Woerden Het ICW is een Nederlandse toonaangevende meubelwinkel in Woerden waar maatwerk niet is weg te denken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. MMS voor Inloopkasten, Boekenkasten, Zolderkasten, Vitrinekasten, Slaapkamerkasten, traprenovatie, trapbekleding, Interieurbouw, meubelmakerij, meubelmaker , alles op.


Clifford Teunissen maakt en ontwerpt massiefhouten tafels, kasten, keukens en meer. Zijn werkplaats is te vinden in Pandte Haastrecht. MEUBELMAKERIJ Onze meubelmaker - vakmensen in onze houtwerkplaats kunnen elk ontwerp omzetten in een prachtig meubel! Vacatures Interieurbouwer in Oudewater. Fulltime baan, parttime baan.


RestyleXL is interieurbouwer, keukenboer, meubelmaker en woonwinkel in één. U vindt er een standaardcollectie, maar kunt er ook meubels en keukens op maat laten maken. Een uitgebreid aanbod dus.


Maar alle producten hebben één ding gemeen, dat alles is gemaakt met liefde voor het materiaal: oud hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts