vrijdag 14 december 2018

Wandtegels decoratie

Mozaiek voor binnen en buiten. Ruime keuze uit Kleuren en Maten. Tegels voor binnen en buiten. De actuele levertijd is: tot werkdagen. De laatste decoratie trends.

Denk je er over na je muur te betegelen met een mozaïek wandtegel ? Neem dan eens een kijkje bij onze mozaïek wandtegels. Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste maat kiest voor je wandtegel. Om te zorgen dat jouw wand strak betegeld is, kies je voor een wandtegel die gerectificeerd is. Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis.


De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer.

Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te combineren zijn met vloerverwarming. BAUHAUS is jouw bouwcentrum voor huis, tuin en werkplaats. Zodra dit de decoratieve tegels zijn waarvan het decor eerst op de tegel is aangebracht en vervolgens met het laatste glazuur is gefixeerd. Dit zijn stickers die speciaal gemaakt worden om op bestaande tegels te plakken. Deze zogenaamde plaktegels zijn waterproof.


Onze tegelstickers zijn bedoeld om te plakken op wandtegels. Van bijvoorbeeld een keuken, toilet of badkamer. Zo drukken wij de motieven met professionele printers en voorzien we iedere print van een beschermende coatinglaag. Daardoor zijn deze stickers 1 waterproof en helemaal UV werend. Hier is een blanco wandtegel te zien met een afmeting van x 30cm.


Deze tegel is per stuks verpakt en vult een oppervlakte van vierkante meter. Praxis heeft een breed assortiment aan wandtegels die zowel in de badkamer als de keuken geplaatst kunnen worden. De wandtegels van Praxis zijn alleen geschikt voor binnen gebruik. Keramische wandtegels zijn de wandtegels bij uitstek voor de muren van je badkamer, keuken of toilet.


Geen enkele reden om een keramische wandtegel te laten liggen dus!

Koop nu decoratie voor uw huis. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. In ons assortiment wandtegels kiezen we voor de kunsttegels van Disen’yo.


De ontwerpers van deze wanddecoratie in het genre van Sid Dickens, halen hun inspiratie zowel uit de renaissance, barokke als victoriaanse stijl. Wandtegel Allye mat wit 30x60cm. Deze vorm van wanddecoratie is origineel in meerdere opzichten. Hier vindt u ons volledige assortiment wandtegels.


Van prachtige keramische vloertegels, zoals metro tegels, tot natuursteen wandtegels , en van hoogwaardig mozaiek tot unieke tegelstroken. Zo is het nog eenvoudiger om lekker van achter je computer, precies wanneer het jou goed uitkomt, bijvoorbeeld jouw nieuwe badkamertegels uit te zoeken. Wij vinden het erg belangrijk om altijd een wandtegel van topkwaliteit te bieden. Ondanks onze hoge kwaliteitseisen, bieden wij al onze tegels aan tegen zeer scherpe prijzen.


Zeg maar gerust dat we goedkope wandtegels aanbieden, maar dan wel altijd van A-kwaliteit en top merken. Denk dan aan het plaatsen van wandtegels. Wil je de wanden in jouw keuken of badkamer aanpakken? HORNBACH heeft een ruim aanbod aan wandtegels in verschillende soorten en maten.


Passie voor tegels is waar wij, Vlagsma tegelwalhalla, voor staan. De passie om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe producten. En de passie om samen met jou die.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts