vrijdag 21 december 2018

Stickers goud

Stickers goud

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Shop direct gouden stickers online. Beslist de laagste prijzen.


Iedere gelegenheid kun je personaliseren met je eigen unieke tekst of foto! Heeft u nog geen kant-en-klaar ontwerp? Ontwerp dan uw stickers met behulp van onze online ontwerp applicatie. De unieke applicatie is eenvoudig in gebruik en werkt optimaal op mobiele systemen. U kunt dus ook vanaf uw tablet de mooiste stickers ontwerpen.


Hoogglans goud en zilver vinyl. Dit materiaal heeft een metallic look van gepoetst goud. Een prachtige metallic sticker die overal bij past.


Stickers goud

De hartvormige stickers zitten onder elkaar op een langwerpig vel. De stickers zijn goudkleurig en hebben een matte afwerking. Ook verkrijgbaar in het zilver. Wij konden al doming stickers leveren op zilver vinyl.


Sinds kort is het ook mogelijk om gewone stickers te bestellen op zilver of goud. In dit blog leggen we uit wat de opties zijn. Als je op zoek bent naar zilveren stickers kun je kiezen uit papier en folie PP.


PP staat voor polypropyleen. Glanzende harten stickers goud - stuks. Negen mooie hartenstickers in de kleur goud. Mooi om op een bijzonder kadootje te plakken, op of in een agenda, om mee te knutselen of om een kaart mee te versieren voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Sterren Goud Glimmend Stickers - Stickers.


Mooie glimmende gouden sterren. Mooi in de vorm van de ster uitgesneden. Totaal stickers per vel. Naast gewone stickers hebben we ook prachtige luxe goudfolie stickers.


Deze zitten op een rol en hebben veelal designs die alleen bij ons verkrijgbaar zijn, echt uniek dus! De sluitstickers met folie hebben een goud hartje of een tekst in echt goud. Metallic Stickers (ook: metalen stickers , zilver stickers, goud stickers , geborsteld aluminium stickers , chroom stickers etc.) zijn duurzame, waterproof vinyl stickers met veel effect. Bestel snel en gemakkelijk online!


We beschikken over verschillende metallic vinylsoorten, waardoor u ruime keuze heeft om tot een goed en mooi resultaat te komen. Hartjes stickers goud rose. Verpakking met uiteenlopende reliëf stickers , vel ca.


Ideaal geschikt voor het versieren van uw kaarten, uitnodigingen. Gekregen om te verkopen voor het goede doel heel veel gouden en zilveren stickervellen 1- zilveren randen x 2. Met stickers kun je zoveel leuke dingen doen! Plak ook je agenda of planner vol met leuke stickers ! En staat je favoriete kleur er niet bij, dan kunnen we die in een enkel geval voor je bestellen.


Neem in dat geval contact met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts