dinsdag 18 december 2018

M line kussen athletic pillow

M line kussen athletic pillow

Op zoek naar een Normann Copenhagen Line? Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Liefhebber van Normann Copenhagen producten? Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie.


Koop vandaag nog het fijnste M-Line Kussen. M Line Athletic pillow prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen, daarom is het belangrijk dat uw kussen de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. Wanneer uw hoofd de juiste ondersteuning krijgt, dan nemen de nek- en ruggenwervels een ontspannen houding aan. De kussens van M line zijn allemaal geschikt voor rugslapers, waarbij met name de Athletic Pillow populair is. De slopen zijn gemaakt van katoen en van de elastische kunststof elastaan.


Deze combinatie zorgt voor een sterke en vormvaste kussensloop. De vochtregulerende stof zorgt daarnaast voor een goede ventilatie. Het Athletic Pillow heeft twee hoogtes, waardoor hij geschikt is voor mensen met brede en smalle schouders. De uitholling in het midden van het kussen voorkomt dat het hoof bij volledige ontspanning kantelt.


Het werkt preventief tegen nek-, rug en hoofdpijn. Dit unieke kussen is getest onder een panel van whiplashpatiënten en van deze groep gaf aan dat het Athletic Pillow heeft geholpen bij het verbeteren van hun nachtrust. Hierdoor begint u de dag in topvorm.


M line kussen athletic pillow

Trechtervormige uitholling Door de trechtervormige uitholling in het kussen houdt u uw hoofd in de beste positie. Dit materiaal zorgt ervoor dat uw hoofdkussen zich naar uw hoofd vormt. Het resultaat is een kussen dat zorgt voor maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. De M line Wave Pillow is daar een uitstekend voorbeeld van. Door het sloop is het gat echter geen gat meer.


De rits voelt niet erg stevig, maar vooralsnog is hij nog niet kapot. Ruim assortiment online bestellen! Kies uit producten vanaf € 3015. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


De schouderuitsparing zorgt er bovendien voor dat het kussen uw bewegingen gemakkelijk volgt bij het veranderen van slaaphouding. Het welbekende memory foam oftewel traagschuim, vormt zich naar het lichaam en geeft precies daar steun waar het nodig is. M - line is echt een topmerk op het gebied van slapen. Al meerdere kussenslopen besteld van M - Line omdat normale kussenslopen niet om het M - Line kussen passen.


Na een paar keer wassen (volgens gebruiksvoorschriften), worden de slopen dun en doorzichtig en lubberen ze gewoon uit. Ik had toch wel betere kwaliteit verwacht van dit dure merk. Zo blijft u recht en stabiel liggen. Daarmee is het kussen voor iedereen geschikt. M line Athletic Pillow TRECHTERVORMIGE UITHOLLING Door de trechtervormige uitholling in het kussen houdt u uw hoofd in de beste positie.


De slopenset is verkrijgbaar in wit en ecru en is per twee stuks verpakt. Vind jouw M line kussen bij Beter Bed. Heb je verschillende hoofdkussens uitgeprobeer maar blijf je last houden van je nek of word je ‘s nachts vaak wakker? Uw hals-, nek- en schouderspieren worden maximaal ondersteund dankzij de schouderuitsparing.


Uiterst comfortabel is de ooruitsparing. M line hoofdkussens worden niet voor niets aanbevolen door fysiotherapeuten en topsporters. Daarmee voorkomt u dat het oor wordt ingedrukt en u last van het kraakbeen krijgt.


De nekgleuf zorgt voor een goede bloedcirculatie naar het hoofd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts