vrijdag 21 december 2018

Hert muurdecoratie

Hert muurdecoratie

Het gezelligste aanbod decoratie. Maak van je huis een thuis. Bekijk ons unieke assortiment wanddecoraties. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Het hert is en kan in diverse materialen worden uitgesneden.


Bij Graveerlab heb je de keuze om jouw wanddecoratie hert uit te laten snijden uit: Plexiglas, Hardboard of Populierenhout. Wij gebruiken voornamelijk verantwoord materiaal, om naast het maken van te gekke dingen ook nog een steentje bij te dragen aan het milieu. Deze unieke hertenkop heeft mooi haar en een prachtig gewei.


Hert muurdecoratie

Het is gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke materialen. Gemaakt van massief echt hout, geen mdf, met een 3d figuur van metaal voor een schitterend effect. Het vormt een prachtige muurdecoratie in diverse ruimten en is gemakkelijk te monteren. De rustige uitstraling van een hert heeft iets statigs, iets krachtigs.


Ze ogen vriendelijk en aaibaar, ook al staan ze dat laatste natuurlijk niet zomaar toe. Gefotografeerd in hun natuurlijke omgeving staan herten vaak afgebeeld op de mooiste platen, die heel geschikt zijn als muurdecoratie. Gepolijst aluminium hert met gewei voor aan de muur.


Dit hert model Sauerland is een blikvanger aan de muur. De afmeting van de hert is 49x39cm. Antiek roestbruine gietijzeren gedetailleerde decoratieve hertenkop.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Bij Kwantum slaag je altijd voor je muurdecoratie , zoals wandborden, canvas schilderijen en wandhangers. Zo is er altijd wel iets wat bij je smaak past. Je eigen wanddecoratie samenstellen? AV Accessoires keyboard_arrow_right.


Je zocht naar: herten decoratie! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het is een echte eye-catcher, want de intense blik van dit hert werkt haast hypnotiserend.


De gesneden delen zijn in licht eiken gebeitst om de natuurlijke kleur van de hert te benaderen. Doordat we werken met verschillende lagen, ontstaat er diepte in het kunstwerk. Mooie wanddecoratie in gietijzer als een echte jachttrofee.


Deze hertenkop met groot gewei is een leuke wanddecoratie voor wie van de jacht houdt. Met mooie muurdecoratie zorg je voor aankleding van een kamer en creëer je een leuke sfeer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een foto op je muurdecoratie te laten drukken.


Zo zorg je voor een persoonlijk tintje in je huis. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts