maandag 31 december 2018

Dekbedovertrek industrieel

Dekbedovertrek industrieel

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel. Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Scandinavische dekbedovertrekken.


Dekbedovertrek industrieel

Ga je voor een basic stijl met veel wit in combinatie met naturel, grijs- en pasteltinten? Houd je van geometrische dessins, strakke lijnen of een print met een knipoog? De horizontale en verticale smalle strepen kruizen elkaar en zijn verfijnd met een weefstructuur.


Het dessin bestaat uit de volgende kleuren: antraciet, okergeel, lichtgrijs en wit. Het dekbedovertrek is gemaakt van een zeer zachte flanel, 1 katoen. Dekbedovertrek Graham is een klassiek geruit dekbedovertrek met een eigentijdse vertaalslag. Het At Home Tints dekbedovertrek is geïnspireerd op een industriële tegelvloer in een metrogang. En dat geeft een prachtig blauw dessin met allemaal tegeltjes.


Dekbedovertrek industrieel

Ideaal om de slaapkamer een pure uitstraling te geven met een geheel eigen karakter! Mooie vlindertjes, trendy polkdadots en charmante bloemen – geef je slaapkamer een boost met onze dekbedovertrekken. Kies hier een mooi dekbedovertrek in je favoriete kleur en stijl!


De beste keus in beddengoe en altijd voordelig geprijsd. Kies uit de mooiste dekbedovertrekken. Een voetbalprint, kleurige bloemen of een abstracter dessin, een dekbedovertrek van Frozen of Angry Birds, alles is mogelijk. Ook voor kinderen geldt immers dat zij zich prettig voelen bij hun eigen stijl. En je slaapkamer is als kind een plek die écht van jou is, dus daar wil je trots op zijn.


Van eenpersoons dekbedovertrek (140x200) tot extra lange lits-jumeaux overtrekken (240x220). Binnen onze satijn-katoencollectie kun je zelfs kiezen voor een dekbed overtrek van 2centimeter. Alles op het gebied van lekker slapen vind je bij Leen Bakker. Scherpe prijzen, snelle levering! Ontdek ons unieke assortiment dekbedovertrekken.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Huisdecoratie ideeën, landschapsarchitectuur en tuinontwerp. Woonkamer decor ideeën - kafkasfan.


Geef uw kamer een nieuwe look door uw bed aan te kleden met een dekbedovertrek in katoen of innen, effen of met een motief, in zachte of levendige tinten. Onze dekbedovertreksets, voor een één- of tweepersoonsbe zijn samengesteld uit een dekbedovertrek en één of twee kussenslopen. Luchtig, clean, perfect voor de rust in je slaapkamer. Deze rustige basis vul je aan met wat industriële accenten. Die zie je terug in de prints op tal van dekbedovertrekken.


Zo heb je al heel gauw een rustige basis. Met bijvoorbeeld een stoer bijzettafeltje of een dito nachtkastje benadruk je deze stijl en maak je het geheel helemaal af! Blader op je gemak door ons assortiment en kies bijvoorbeeld voor de romantische dekbedovertrekken , de modellen met tekst of de producten met ruiten of een ander patroon.


Bovendien heb je de keuze uit verschillende stoffen. Ga bijvoorbeeld voor een zacht flanellen dekbedovertrek of een katoenen overtrek. Uiteraard in de standaard afmetingen.


Een industrieel interieur is goed te mixen met andere woonstijlen en daardoor erg populair. Dit is misschien wel het populairste product dat wordt toegevoegd om een industrieel interieur te creëren. Je ziet ze in echte oude en originele uitvoeringen, maar ook steeds vaker als nieuw geproduceerde lamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts