maandag 17 december 2018

Prinssen sierpleister

Zoekt u een betaalbaar en ervaren stucadoor? Duurzame en weerbestendige sierpleister met een vlakke, onregelmatige korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie. Dan bent u bij verfspecialist Macaverf. Wij zijn tot wel goedkoper dan andere DHZ-zaken in Nederland. Hoogwaardige sierpleister met een dichte korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie.


Download Technisch merkblad PRINSSEN Spachtelputz (bi) Download.

Met de decoratieve producten van PRINSSEN komen kleur, stijl en trends tot leven en geeft u karakter aan de ruimte. Met meer dan jaar ervaring bedient het bedrijf hiermee de professionele markt voor de schilder, professionele markt voor de stukadoor, de doe-het-zelf markt en de industriële markt. Watergedragen sierpleister op basis van een kunstharsdispersie. Zij bestaan in verschillende korrelgroftes, maar de werkwijze is meestal dezelfde.


Ofwel met plekspaan voor de zware sierpleisters ofwel met een roller met lange haren of een blokborstel om de verf op te zetten. Daarna breng je structuur aan door met een structuurroller na te rollen. Verfland verdeelt deze producten o. De toepassing van sierpleister kan zowel in nieuwbouw als in uw bestaande woning gerealiseerd worden.

Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan Italiaans sierpleister , zoals marmerstuc, of aan een betonlook voor uw badkamer. Vakwerk is ook in sierpleister het kenmerk voor de diensten die Hans Knapen levert. Op gladde en vlakke ondergronden waar onder beton, cellenbeton, gipsblokken, cementgebonden mortels en platen, kalkzandsteen, gipsblokke. Onze sierpleisters onderscheiden zich door hun karakteristieke uiterlijk. Bovendien zijn ze har stootvast, kleurecht en duurzaam.


Ze hebben weinig onderhoud nodig. Uitstekende hechting, perfect verwerkbaar, stootvast, eenvoudig in onderhou uitstekend weerbestendig en dampdoorlaatbaar. Wij krijgen regelmatig de vraag ” kun je over sierpleister heen schilderen?


Een sierpleister die al meerdere jaren op uw wanden van uw woning zit en is verkleurt door vuil of nicotine aanslag is prima te schilderen. U kunt hiervoor een gewone latexverf gebruiken met een redelijke kwaliteit. Prinssen Putz mmkg. Decoratieve sierpleister met subtiele zijdeglans en korrelstructuur, op basis van kunstharsdispersie.


Leverbaar in alle kleuren. Wij hebben een ruim assortiment stucwerk, waaronder prinssen , met een keus uit sierpleister binnen. Schoon te maken met alle soorten schoonmaakmiddelen, behalve oplosmiddelen. Digo sierpleisters altijd verwerken met rvs gereedschap.


Bij sterke wind en felle zon moet men maatregelen nemen om te snelle droging te voorkomen. Materiaalkosten sierpleister aanbrengen.

Een deel van de sierpleister kosten wordt bepaald door het materiaal. Er zit niet alleen verschil in prijs tussen de soorten sierpleister , maar ook een sierpleister zelf kan verschillen in prijs. Sierpleister als afwerking.


Wij helpen u daar graag bij, zodat u bent verzekerd van een goed eindresultaat. Met sierpleister werkt u uw wanden, plafonds en gevels prachtig af. Daarbij staan uiteraard uw wensen centraal.


Van een warme mix van industrieel en donker tot een strakke en lichte uitstraling, het is allemaal mogelijk met sierpleister.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts