vrijdag 28 december 2018

Hangende vaas

Van Beginner tot de Serieuze Visser. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


De handgeblazen waterdruppelvorm geeft de vaas iets sprookjesachtigs. Wat een elegante manier om bloemen om je heen te hebben. De hangende vaas past zowel thuis als in je kantoor en is ook een graag ontvangen cadeau.

Je kunt in plaats van water en bloemen ook. Balvorm hangende glas vaas met haak bloempot tuin decor u kunt de glazen vaas in de slaapkamer, woonkamer, gang, kantoor of andere. Deze leuk uitziende vaas is zeer geschikt om kleine bloemen of andere plantjes in te houden.


Door de speelse uitstraling past deze vaas goed op uw bureau of keukentafel. Hangende glazen vaas in een houten frame TRIO. Ook kunt u plekken zoals de vensterbank op fleuren met deze leuke en stijlvolle vaas. Deze hangende bolvaas is trendy en helemaal naar eigen wens in te richten.


Plantjes, zoals de Epifyten (luchtplantjes), staan heel gaaf in hangende vaas aan jouw plafond. Maar ook andere decoraties zullen niet misstaan, zoals decoratiezand of een lichtslinger.

Laat je creativiteit de vrije loop met deze ronde hangvaas. Ze zijn er in twee maten en kleuren en vooral een mix van beide zorgt voor een speels, maar toch natuurlijk effect. De vaas is voorzien van een leren koord waarmee je de vaas gemakkelijk op kunt hangen.


Ook leuk om te mixen met de hangende bloempotten van Hübsch. Je zocht naar: glazen hangende vaas ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Wat doe je tegen die hangende zonnebloemen?


We vroegen het een bloemist. Zijn tip: giet heet water bij die hangende zonnebloemen en ze fleuren weer op. Zet zonnebloemen trouwens sowieso niet te diep in het water, want door de behaarde steel kan het water omhoog kruipen en uit de vaas sijpelen. Deze tips vond ik op het internet.


Zet de zonnebloemen in heet water (niet koken uit de kraan). Het beste is om dit water na een klein halfuurtje te vervangen door lauw water. Je voorkomt zo dat ze gaan hangen.


Doe zo weinig mogelijk water in de vaas. Zet rozen in vazen schoongemaakt met chloor en nagespoeld met water. Rozen met voeding of druppel chloor in warm water zetten dit brengt de sapstroom weer op gang, op deze manier staan de rozen het best.

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Ontdek ons unieke assortiment vazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Een hangende tuin is maar voor weinigen weggeleg gelukkig is dat met deze bijzondere, hangende vaas wel anders. Maak van jouw huis jouw thuis.


De glazen bol van de vaas heeft een diameter van centimeter, wat hem geschikt maakt voor enkele bloemen. De aluminium ring die om de mond van de vaas zit, kan met een eveneens aluminium deel aan de muur worden bevestigd. Ben je zelf erg handig met touw en knopen? Voor iedereen die niet zo handig is, of als je gewoon voor het gemak gaat, heeft Lobbes een uitgebreide collectie hangende planten- en bloempotten waarmee je je plantjes makkelijk op kunt hangen. Deze prachtige hangende vaasjes uit de Edison serie zijn ontworpen door de Franse kunstenaar Catherine Grandidier.


Het glazen vaasje zit vast aan een staaldraad. Het is dus stevig genoeg om te vullen met bloemen. En nu dan de tip: Snijd de rozen met een scherp (stanley)mes cm. Vul een schone vaas met koud kraanwater en los er géén voedsel in op! Vul daarna de vaas elke dag bij met koud water.


Je zal zien dat de rozen en ook andere gemengde boeketten minstens week staan. De amaryllis is een prachtige bloem om mee te werken. En op verrassende manieren. Wat dacht je van op de kop hangen? Hangen je rozen binnen vijf dagen slap op de vaas ? Als rozen na een paar dagen al lelijk beginnen te worden, betekent dat niet dat je de bos meteen in de prullenbak moet gooien.


Met deze tip knappen ze meteen weer op. Volg dit stappenplan, en je rozen kunnen er weer even tegenaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts