maandag 17 december 2018

Wissellijst 80 x 120

Ruim aanbod wissellijsten. Altijd gratis verzending en supersnel geleverd! Doe inspiratie op en bestel direct. Snelle en Gratis levering (boven € 10).


Bij ons in de webshop kun je terecht voor diverse formaten, stijlen en kleuren.

De juiste lijst voor je poster, kunstwerk, diploma of foto. En dat voor de scherpste prijs. In onze lijstenmakerij worden de lijsten met veel aandacht gemaakt door onze vakmensen.


Ook kunt u gebruikmaken van de meegeleverde, witte passe partout. Uw foto springt er zo nog meer uit. Een breed (mm) profiel met mm hoogte, een breed en sterk profiel. De baklijst is gemaakt van ayous hout en leverbaar in kleuren: blank ongelakt, wit gewassen, mat zwart, mat zwart gouden bies, en mat zwart met een zilveren bies.


Kliklijst voor posters Formaat: AGeanodiseerde aluminium omlijsting, ronde.

Wissellijst 120x8 mission impossible. Bij Homedecoration vind je altijd een fotolijst op maat die bij jou, je favoriete foto en je portemonnee past. De keuze is enorvan een voordelige kunststof wissellijst tot een luxere uitvoering in aluminium of MDF. Houd jij van een speelse sfeer in huis? Varieer dan eens met de formaten, materialen en kleur van je wissellijsten.


Aluminium wissellijst x 1maatwerk. De Alu breed Pro backloader wissellijst is gemaakt van een 30mm breed geborsteld aluminium profiel met licht gebogen bovenzijde. Bij IKEA vind je stijlvolle en moderne lijsten voor aan de muur. Omring je mooiste foto’s en posters met een mooie lijst en maak je huis persoonlijker. Vergelijkbare zoekopdrachten voor fotolijst 1x 80.


Info over fotolijst 1x 80. Resultaten van zoekmachines! Switch-It S is een kwalitatief hoogwaardige aluminium wissellijst voorzien van mm dik geslepen helder glas.


Het inlegvel kan tevens dienst doen als passe-partout. De wissellijsten zijn geschikt voor zowel prive als zakelijk gebruik. Verschillende soorten wissellijsten.

Wij bieden niet alleen wissellijsten aan met een houten of aluminium profiel, wij bieden ook randloze wissellijsten aan. Zo goed als nieuw Ophalen. Zo kunt u deze 70x100cm wissellijsten aan de muur bevestigen maar ook op de grond plaatsen.


Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Koop koperen en gouden lijsten en tevens zwarte en witte lijsten van hout en metal. Jij bent op zoek naar een fotolijst maar je wilt niet een standaard lijst?


Dan kies je voor de wissellijsten van glas. Lekker neutraal zonder randen en een enorm strak design. Het past door het design in elk huishouden en is eenvoudig met het wisselen van foto’s. Als je indruk wilt maken met een wissellijst is het formaat 70x100cm uitermate geschikt.


Deze grootformaat wissellijsten worden veelal gebruikt om posters in te tonen. Dankzij het gebruik van plexiglas met een anti-reflectie zijde in plaats van regulier glas blijft de wissellijst lichtgewicht en heb je het beste zicht op de poster! Budget wissellijsten kunnen op de volgende manieren door u gekocht worden: 1. Per staaf (budget profielstaaf): De totale staaflengte verschilt per profiel dus wordt de prijs altijd per meter aangeduid. In standaardmaten (budgetlijst standaard): Van alle afgebeelde budgetlijsten hebben wij de standaardmaten meestal op voorraad. Bang dat de inhoud van uw wissellijst meegenomen wordt?


Ga dan voor één van onze beveiligde kliklijsten of afsluitbare kliklijsten! Bij Displaywinkel vindt u allereerst een ruim assortiment wissellijsten die geschikt zijn voor de standaard papierformaten. Van Atot Aen zelfs de kleinere formaten, zoals A5. Veel mensen kiezen voor lijsten omdat zo’n mooie poster het vaak niet verdient om met plakband of punaises aan de muur te worden bevestigd. Want vaak ziet een poster er pas echt mooi uit als er een bijpassende wissellijst omheen zit.


Een poster gaat er duurzamer en waardevoller uitzien door een mooite wissellijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts