woensdag 26 december 2018

Voorstrijk voor beton

Voorstrijk voor beton

De grootste vacaturesite voor de bouw. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Het product is toepasbaar op droge oppervlakten zoals schuur- en pleisterwerk, beton en cement. De voorstrijk dringt diep in de ondergrond en zorgt voor een betere hechting van de afwerklaag. Praxis heeft voor iedere ondergrond het beste voorstrijkmiddel in het assortiment. Voorstrijk koop je eenvoudig online bij bol.


Wil je het materiaal online kopen? Dan bezorgen wij de voorstrijk , rollers en latex eenvoudig bij jou thuis. Het regelt de porositeit van de ondergrond en versterkt de oppervlaktecohesie. Eenvoudig online bestellen.


Voorstrijk voor beton

Wanneer gebruik je voorstrijk ? We testen altijd vooraf of de muur voorstrijk nodig heeft. Dit kan gedaan worden door een natte doek of spons over de muur te halen. Bij niet zuigende ondergronden is het dus niet nodig om voor te strijken. Je kunt Betokontakt gebruiken voor gladde en zwak of niet zuigende ondergronden.


Met Betokontakt kun je minerale ondergronden binnenshuis voorbehandelen. Zo zorg je voor een goede hechting van pleisters op ondergronden, zoals beton , die door hun grote dichtheid en gering zuigvermogen niet direct geschikt zijn voor bepleistering. Alleen zijn die verschrikkelijk duur (duurder dan het stuk of het behang).


Voorstrijk voor beton

Vraag: is er niet een ouderwets huis tuin en keukenmiddel dat ik kan gebruiken om er voor te zorgen dat het gasbeton minder water uit het stuk trekt. De voorstrijk heft de zuigende werking van de muur op waardoor er geen aanzetten en kleurverschillen optreden en u minder muurverf nodig heeft. Al na uur is de voorstrijk overschilderbaar. U kunt deze voorstrijk voor muurverf toepassen op: Steen en beton. Met de voorstrijk van GAMMA haal je de ideale basis in huis voor sterk zuigende oppervlaktes zoals muren en plafonds.


Altijd voorstrijken met een voorstrijk voor zuigende ondergronden. Gipsstucwerk is als ondergrond in principe niet aan te raden, en wordt afgeraden als ondergrond in natte ruimte of condensgevoelige ruimten (keuken). Gipsstucwerk in overige ruimten kan eventueel als ondergrond dienen mits behandeld met een goede voorstrijk. Wij hebben voorstrijk van bekende merken als Alabastine en Histor, maar uiteraard ook van ons eigen vertrouwde merk. Bij KARWEI hebben we voor alle soorten ondergronden een geschikte voorstrijk , zoals bijvoorbeeld voor vochtige muren en ook wanden met hardnekkige vlekken.


Die zal veel beter hechten, voor de mooie afwerking die je voor ogen hebt. Voor steen, beton , pleister- en stucwerk en meer. De voorstrijk van Alabastine is de meest populaire en bekende keuze, niet in de laatste plaats omdat je die op allerlei ondergronden kunt inzetten. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij. De opbrengst is ongeveer mbij kilo en ongeveer mbij kilo.


Geschikt voor bijvoorbeeld beton , gipsblokken en gipsplaten. De temperatuur van de ondergrond en de omgeving moet minimaal °C zijn. Impregneren of voorstrijken wordt gedaan voorafgaand aan het aanbrengen van wandbekleding. Impregneer is een waterverdunbaar, reukarm impregneermiddel op basis van acryldispersie, met zeer goede eigenschappen.


Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. Het is geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton , pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. Als dit water wordt opgezogen door de ondergrond dan wordt dit proces verstoord. De gipsmortel kan “verbranden” en dit gaat natuurlijk weer ten koste van het eindresultaat. Als u wilt behangen over beton vult u eerst uit zoals beschreven.


Bij lichte kleuren behang is het raadzaam de muur eerst voor te sauzen met een witte muurverf, dus niet voorstrijken ,om te voorkomen dat donkere vlakken van het beton door het behang gaan schijnen. Voor de overige mogelijkheden zie wat al eerder is beschreven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts