maandag 31 december 2018

Taupe kleur

Vind kleur taupe het nu op Kensaq. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


Taupe kleur

Doe kleurinspiratie in de kleur taupe op voordat je je huis gaat veranderen. Als kleurstylist, kleuradviseur en kleurspecialist help ik je graag met kleuradvies op maat. Taupe is de aanduiding van een kleur ontleend aan het Frans, tevens refereert het aan de vachtkleur van de mol (Talpa europaea). Het is een grijs-bruine tint, veelvuldig gebruikt om de kleur van kleding en stoffen aan te duiden. Het wordt ook gebruikt in plaats van de aanduiding leverkleur.


De kleur taupe is het neefje van ‘grijs’ maar dan met wat meer bruin in zijn genen. Deze grijs-bruine kleur wordt in het Nederlands ook wel ‘leverkleur’ wordt genoemd. De term ‘ taupe ’ is niet eenduidig, hij wordt ook door professionals (zoals binnenhuisarchitecten) voor meerdere tinten gebruikt. Naast de talloze grijstinten zijn er zelfs nóg meer tinten taupe : variërend van donker taupe , grijs taupe , zand taupe tot paars taupe en nog veel meer. Deze kleur zie je tegenwoordig ook veel in de textielwerel omdat het eindeloos te combineren is.


Het assortiment van Smulderstextiel. Welke kleur past bij taupe ? Om te combineren is taupe een erg makkelijke kleur , het werkt met bijna alles! Taupe neutraliseert harde kleurcontrasten en je kunt het prima gebruiken samen met natuurlijke of felle kleuren.


Als er een donkere variant van taupe in je interieur terugkomt, gebruik dan verder lichte tinten zoals wit of grijs. Zoek producten in deze kleur. Inspirerende artikelen met deze kleur.


Taupe kleur

Bekijk onze inspiratiepagina. Dag dagelijkse sleur, hallo nieuw. In de woonkamer kan je gaan spelen met verschillende tinten bruin, gaande van licht beige tot een diepe taupe kleur zoals de Coffee Shop.


Let wel: deze donkere tinten zullen een ruimte smaller doen lijken. Een kamer in een donkerbruin verven is riskant, zeker als de kleur gecombineerd wordt met reeds donkere meubels. Wat leuk dat je je kerstboom met taupe kleur wilt decoreren! Bij zilveren en paarse kerstballen kun je prima taupe kerstballen combineren.


Ik zou dan wel eerder naar een donkere taupe kleur gaan vanwege het mooiere contrast met zilver. Wist je dat er ook stylisten zijn die gespecialiseerd zijn in het decoreren van kerstbomen? Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.


Om zeker te zijn van de juiste kleur , raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier. Op deze website kunt u voordelig een RAL-kleurenwaaier bestellen, al vanaf €195. Bij de stoffenkraam vindt u een uitgebreid assortiment Taupe. We bieden stoffen in heel veel diverse kleuren , onder andere de kleur : Taupe. Soms heb je stof van een specifieke kleur nodig.


Want met die kleur maakt u uw interieur af. Het woord taupe staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. Mooie handdoek uit de fleur-serie in de kleur taupe met een stylish boeket bloemen!


Materiaal: katoen en polyester. Douchelaken Pure 1x 70. Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper help ik je graag met het kiezen van de juiste kleur.


De meest populaire kleur is taupe. Heb je moeite met het kiezen van de juiste kleur verf? Alle RAL kleuren hebben een nummer en een naam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts