donderdag 27 december 2018

E reader met backlight

Betaal gespreid zonder extra kosten of registratie! Altijd dagen bedenktijd. Specialistisch advies nodig? Vind e reader als je nu zoekt. Ik heb nu een e - Reader (Sony PRS-6Touch) van inch.


Maar als ik ‘s avonds wil lezen, zie ik geen bal op het beeldscherm.

Wel heb ik een tablet, die uiteraard backlight heeft, maar die is 1inch, en voor mij te groot om mee te lezen… Dus eigenlijk zoek ik een tussenoplossing voor dit probleem. De meest e - readers hebben een E -ink scherm. Je leest met behulp van het omgevingslicht in plaats van dat het scherm zelf wordt verlicht, zoals bij tablets en laptops.


Hierdoor is het display rustiger voor je ogen en gaat de batterij langer mee. Nadeel is wel dat de tekst zonder daglicht minder goed leesbaar is. Een goede e reader heeft een scherm met elektronische inkt. Dit type scherm gebruikt geen achtergrondverlichting om de tekst zichtbaar te maken.


Kobo en Amazon hebben beiden e - readers uitgebracht met een backlight , Sony blijft bij een ‘normale’ e - reader en verwerkt een lampje in een. Pas geleden berichtten we dat er in Nederland steeds.

E reader met backlight Aanmelden om dit te volgen. Waar andere e - readers , zoals de Nook Simple Touch met GlowLight, bezig zijn met het introduceren van e - readers met backlight of in dit geval edge-light is de PRS-Tgewoon een klassieke e - reader. Daar is natuurlijk niks mis mee, maar het is lastig om alleen daarmee iemand te overtuigen van de kwaliteiten van deze Sony Reader.


Dat komt voor het E -ink scherm. Wil je in het donker lezen, zonder dat je partner wakker wordt van het licht: koop een e - reader met ingebouwde verlichting. Met onze test maak je makkelijk de beste keus!


Bekijk en vergelijk e - readers. Met een e - reader ben je hiervan af. De handige en compacte handhelds van gemiddeld inch zijn licht van gewicht en passen in iedere tas.


Dit betekent dat je waar dan ook heerlijk kunt genieten van een goed boek zonder al het gesjouw. Is een e - reader slecht voor je ogen? E - readers maken gebruik van E -Ink schermen.


Maar welke e reader moet je hebben? En wat kost een e reader ? Begin met e - readers vergelijken, bijvoorbeeld op prijs of merk. Bekende e - reader -merken zijn Kobo, Kindle en Icarus. Kijk ook naar het soort ebooks dat de bookreader aankan: dat varieert van ePub en PDF tot HTML. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Laat je inspireren door het aanbod.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Het grootste aanbod e-readers vind je hier! E-readers voor de laagste prijs. En met een gewicht van slechts 1gram voel amper dat je hem bij je hebt.


Als fanatieke lezer blader je snel door jouw leesvoer vanwege het Android 4. Met dit besturingssysteem gebruik je ook apps om je social media en e -mail te checken. Er zijn ook e - readers met tft-schermen te koop waar het contrast wel omgekeerd kan worden, maar deze hebben weer andere nadelen. De schermen hebben geen backlight , maar worden verlicht met ledlampjes in de rand. Waar mobieltjes zo fel mogelijk moeten kunnen (om ook in de zon leesbaar te blijven), is het bij e - readers juist relevant dat het leeslicht tot een minimum kan worden teruggeschroefd.


Heb het geprobeerd op mijn tablet, om te kijken of het wat is, maar ik merk dat de manier waarop ik boeken lees op papier niet lukt met een e - reader. Ik ben nog niet overstag voor een e - reader. Ik ga vaak heen en weer tussen pagina’s om nog een stukje terug te lezen bijv.


Een e - reader met schermverlichting stelt je in staat om altijd en overal, dag en nacht te lezen met je e - reader. Een e - reader is ook nog eens relatief licht in gewicht en weegt een stuk minder dan een gemiddeld boek en je kunt er vaak meer dan 3. Nooit meer gesjouw met boeken! Zoek je een e - reader met ingebouwde schermverlichting, dan hangt daar een prijskaartje aan. De enige reader in deze lijst met ingebouwde schermverlichting is de Autovision AV6 de andere readers beschikken niet over deze functie.


Wi-fi is noodzakelijk als je vanaf je e - reader boeken wilt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts