dinsdag 11 december 2018

Passe partout op maat online

Wij hebben een zeer Ruim Aanbod met Extreem Lage Prijzen. Bestel vandaag nog online. Boek het Passe-partout , Oedelem. U krijgt direct een bevestiging. Ruime keuze maat op beslist.


Vergelijk hier alle aanbiedingen.

Uw passe - partout op maat gemaakt tegen de allerlaagste prijzen! Een passepartout op maat is de perfecte oplossing als u bijvoorbeeld een foto in een lijst wilt doen dat groter is dan de foto. Het enige wat u hoeft te doen is een passe - partout op maat te kopen en daarmee kunt u uw bestaande fotolijst gewoon gebruiken.


Passe - Partout online kopen tegen de laagste prijs. Wij maken alles op het gebied van passe - partouts ! Let Op : Alle passe - partouts worden speciaal op maat gemaakt en zijn daarom niet te retourneren! Het enige dat u hoeft te doen is de buitenmaat en binnenmaat in te vullen.


Ook kiest u het aantal uitsnedes per passe - partout.

U kunt biijvoorbeeld dezelfde uitsnedes in passe - partout laten snijden. Met onze high-tech computergestuurde passe - partout -snijder kunnen we eenvoudig alle soorten gewenste passe partouts op maat maken. Onze passe - partout -machine, de Gunnar F is de beste in zijn soort en voorziet ons keer op keer van prachtige op maat gemaakte exemplaren. Klik hieronder op het plaatje passe - partout op maat en kleur: Vul daarna op de bestelpagina uw maten in en bereken direct de prijs van uw passe - partout. Let goed op het volgende: - de buitenmaat van de passe - partout is gelijk aan de binnenmaat van uw fotolijst.


Maak uw passepartout op maat met één of meerdere openingen. Dankzij onze eenvoudige rekentool direct uw prijs berekenen! Voor het bestellen van een op maat gemaakte fotolijst op passe - partout gebruikt u onze handige REKENTOOL.


Nu korting op al het maatwerk! Echter dient de buitenmaat van de passe - partout dan wel groot genoeg te zijn. Fotolijsten Online gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij Fotolijsten Online voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bij Zelfinlijsten kunt u niet alleen uw passe - partout online bestellen, maar ook fotolijsten, schilderijlijsten, ophangsystemen en nog veel meer.


Navigeert u eens door deze website en ontdek hoe eenvoudig u online uw op maat gemaakte lijst kunt bestellen, en binnen enkele dagen thuis bezorgd heeft. Home Passe partout op maat Standaard maat passepartout (budget) dikte 1. Artique ) Passe partout op maat - Standaard maat passepartout (budget) dikte 1. U bestelt dan een passe - partout 30xcm. Welk formaat foto gebruik ik bij deze passe - partout ? Dit is dus de maat van de foto die te gebruiken is in deze passe - partout.

Goodstore levert Passe Partouts in iedere maat tegen een zeer scherpe prijs. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Passe Partout volledig op maat : Wilt u een Passe Partout volledig op maat laten maken? Hier vindt u onze uitgebreide collectie passe - partouts. Een passe - partout is een kartonnen lijst voor een schilderij of een foto.


Hiermee komt het werk beter tot uiting. In het karton van de passe - partout wordt meestal een rechthoekig venster gesneden. Maar ook cirkelvormig of ovaal is niet ongebruikelijk. Grote voorraad en direct levering van passe - partouts ! Wilt u uw woning aankleden met mooie fotokaders met daarin een passe - partout en foto?


Dan bent u hier aan het juiste adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts