vrijdag 7 december 2018

Wijzonol latex

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Bestel nu online tot korting! Online verf bestellen voor een scherpe prijs! Waterverdunbare, matte, witte latex op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel voor binnen.


Wijzonol latex

Kwaliteitsverf met bijna een eeuw geschiedenis. Wijzonol vakverf voor professionals. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. De verschillende soorten verven waaronder grondverf, lakverf, zijdeglans en meer stellen je in staat om vakwerk te leveren. Of je nou binnen aan het werk gaat of juist buiten.


Wijzonol latex

Muurverf wordt ook wel eens latex genoemd en gebruik je als decoratieve afwerking van je muren. Er bestaat muurverf voor binnen, maar ook voor buiten. Hierdoor zijn deze muurverven populair onder de kritische doe-het-zelvers.


Toepassing: Op plafonds en muren van gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton, goed vastzittend behang, etc, binnen. Deze verf is ideaal voor wanden en plafonds in keukens en badkamers. Geschikt voor gipsplaat, pleister- en metselwerk, beton en goed vastzittend behang.


Zeer hoge dekkracht, wasbaar en makkelijk verwerkbaar. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. LATEX wijzonol latex is een waterverdunbare, matte, goed dekkende latex op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel (zetmeeltechnologie).


Muurverf en latex voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Het is schrobvast klasse 2-3. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


Gebruik deze latex op muren en plafonds van pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten, beton of goed hechtend behang. De latex dekt goed en is goed reinigbaar. Al 1jaar maakt dit familiebedrijf verf met passie en toewijding. De verf is waterverdunbaar, reinigbaar en heeft een basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Muurverf voor binnen en buiten: van voorstrijk tot structuurverf.


Gratis verzending vanaf €50. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Mooi mat en zeer goed dekkend. Het bijzondere van Spacklatex is de opentijd van de latex.


Wijzonol latex

Daarmee bedoelen wij dat de verf trager droogt dus langer nat blijft staan tijdens het aanbrengen. Bovendien geniet je van de lange levensduur, regelmatig schilderen is niet nodig. Maar wat heb je daaraan als je niet kunt kiezen uit de juiste type verf? Daarom hebben we voor elk project een bijpassende soort verf in huis. Ga je jouw wanden verven, een muurschildering maken of het plafond sauzen?


Wat je ook gaat schilderen, bij verf voor binnen kies je uit muurverf, structuurverf, latex , pleister of kalkverf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts