maandag 15 februari 2016

Kussen ergonomisch

Kussen ergonomisch

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Deze hoofdkussens zijn speciaal ontworpen voor mensen met een favoriete slaaphouding en die de best mogelijke ondersteuning nodig hebben. Ergonomische kussens : Slapen op maat Goedgemutst wakker worden. Wil je van die droom werkelijkheid maken? Neem dan een kijkje in onze ruime keuze ergonomische kussens.


Ze hebben elk hun specifieke kenmerken en materialen, maar ze zijn allemaal supercomfortabel. Als je je vaak omdraait, draai je het kussen en probeer je welke kant het beste ligt. Hoofdkussens koop je eenvoudig online bij bol. De goedkoopste aanbieder van Nederland. Ruim aanbod ☑ voldoende voorraad ☑ Vandaag.


Slecht zitcomfort komt helaas nog al te vaak voor. Gebruik daarom dit ergonomisch zitkussen om goed en comfortabel te zitten. Bij een lange ‘zit’ zorgt dit ergonomisch zitkussen ervoor dat het bekken in de juiste positie en de rug in een natuurlijke houding blijven, zodat u een goede zithouding aanneemt. Welke vulling moet jouw kussen hebben? Bij JYSK vind je hoofdkussens met verschillende soorten vullingen, zodat je lichaam ergonomisch verantwoorde steun krijgt in elke rustpositie.


Je kunt kiezen voor kussens met een natuurlijke vulling (dons en veren) of kussens met een synthetische. We hebben kussens voor volwassenen en kinderkussens. En omdat het erg vervelend is als een kussen van de stoel afglijdt, zijn veel zitkussens voorzien van een antislip laag.


Bovendien kunt u de meeste ergonomische kussens gebruiken in de auto of naar kantoor. Voor vragen kunt u ons dag en nacht bereiken. Onze adviseurs helpen u graag om het gewenste kussen te vinden. Voor zachte en herstellende nachten, kies voor het comfort van het kussen Pilo Gel.


Uiterst zacht en microperforatie voor een goede ventilatie ! Visco-elastische vormbehoudende mousse met microperforatie verrijkt met gel, zorgt voor een heel frisse sensatie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Orthopedisch kussen voor een goede en gezonde nachtrust. Een orthopedisch kussen bevordert een goede en ergonomische lighouding.


Met een ergonomisch kussen worden je spieren tijdens het slapen ontlast en kun je rugklachten, nekklachten en schouderklachten voorkomen. We bieden de volgende merken aan: Sissel, Fico en MediPreventie. Een goed zitkussen zorgt voor een ergonomische zithouding waardoor nek-, schouder- en rugklachten worden voorkomen of verminderd.


Kussen ergonomisch

De juiste houding wordt verkregen omdat het zitkussen de bekken en rug in de correcte positie plaatst. Wanneer aan een zitkussen wordt gerefereer bedoelt men meestal een kussen dat onder het zitvlak wordt gelegd. Bij de Togu balanskussens bestaat zelfs een kleine maat voor kinderen, die ook aangespoord kunnen worden om oefeningen op het kussen te doen voor extra beweging.


Een zitwigkussen is een simpele maar praktische oplossing met goede resultaten. Bekijk nu het gehele assortiment online. Het ergonomisch neksteunkussen is met name bij nek- en schouderklachten prettig. De kussen hoezen zijn wasbaar tot graden.


Kussen ergonomisch

Vanaf € 12- Onze ergonomische hoofdkussens bieden optimale ondersteuning en comfort en zijn speciaal ontworpen om uw hoofd-, nek- en schouders te ontlasten. Ook een ergonomisch kussen is van onschatbare waarde als u wilt genieten van een goede en gezonde nachtrust. Veel mensen slapen immers op een foutief of verouderd hoofdkussen en krijgen hierdoor last van nekklachten of nekpijn na het slapen. Een ergonomisch hoofdkussen is multifunctioneel.


Dit voorgevormde kussen (meestal van latex of traagschuim) biedt vooral een uitstekend comfort. Hiernaast is dit kussen óók in staat om vervelende nek- of rugpijn te verhelpen. Door de unieke vorm past het ergonomisch kussen zich exact aan aan de contouren van jouw hoofd. Is het kussen te dik bij het achterhoof dan buigt het hoofd te ver naar voren, met een te dun te ver naar achteren. Zijslapers met brede schouders hebben een dikker kussen nodig.


Voor zijslapers is het extra belangrijk dat hun schouders niet op het kussen liggen, maar er tegenaan. Het kussen begint dus boven de schouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts