maandag 29 februari 2016

Kleurbeits buiten

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. Alle Sikkens Cetol producten gemengd in de Sikkens beits kleuren ook dat is mogelijk bij Europa's grootste online kleurenwebsite. Buitenbeits tegen de laagste prijzen.


Met buitenbeits voorzie je al het houtwerk binnen een handomdraai van een frisse, nieuwe uitstraling. En met dekkende buitenbeits maak je het houtwerk niet alleen mooier, het biedt ook nog eens de perfecte bescherming.

Je kunt beits voor meerdere doeleinden inzetten. Denk hierbij aan schuttingen, schuren, vlonders of tuinmeubelen. Het kan hier bijvoorbeeld belangrijk zijn dat de buitenbeits uv-bestendig of sterk waterafstotend is.


De kleur van blanke houtsoorten, zoals vuren, kan men veranderen door kleurbeits te gebruiken. Op die manier kan men de kleur van andere houtsoorten benaderen. Wij hebben zowel zwarte beits als kleurbeits voor je op voorraad en maken de verzending snel voor je in orde. De buitenbeits is er bijvoorbeeld in zwart en in grijs, net als in klassiek groen of een mooie witte beits voor buiten.


Door het hout af te werken met een beits voor buiten die dekt maak je de uitstraling meer tijdloos of juist modern, afhankelijk van de kleur die je kiest.

Verf Leverancier van Nederland! Verschillende typen buitenbeits van Moose Färg. De beits is verkrijgbaar in verschillende typen: kleurbeits , half transparant en kleurloze beits. Ook voor buitenshuis is het gebruik van een goede transparante beits op kleur een voor de hand liggende keuze.


Kleurbeits voor buiten of uw tuinhuis. U geeft uw houtwerk nog meer karakter door de houtnerf zichtbaar te houden. Een kleurbeits voor buiten is doorgaans op terpentinebasis. Aanvullend bieden diverse beitsen ook nog een uv-bescherming.


Dankzij de vochtregulerende werking van beits kan het vocht wel uit het hout, maar er niet in. Zo voorkom je dat het houtwerk gaat rotten en geniet je voor een langere tijd onbezorgd van het houtwerk. Je vindt bij KARWEI binnen beitsen en buiten beitsen, waarmee je zelf kan kiezen of je voor een matte en glanzende look gaat. De topkwaliteit beitsen zijn eenvoudig aan te brengen, bijvoorbeeld door te beitsen met een verfspuit.


Beits voor hout en meubelen. Je wenst je parket, houten deuren of meubeltjes te kleuren en toch de mooie houtstructuur te bewaren? Prime Colorstain is de perfecte oplossing.


Filmvormende, watergedragen beits voor houtafwerking binnen en buiten.

UV-bestendige alkyd-acrylaat dispersie. Niet milieu-belastend en estetisch zeer decoratief. Ook geschikt voor het in kleur behandelen van geveltimmerwerk en tuinhout.


Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Producten die u buiten kunt gebruiken hebben meestal een vochtregulerende werking. Ook zorgt beits voor buiten vaak bescherming tegen uv-straling door de zon. Ook zijn er producten die u alleen maar gebruikt voor een ander kleurtint maar geen bescherming geeft. De zogenoemde kleurbeitsen.


Er zijn beitssoorten op waterbasis of oliebasis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts