maandag 22 februari 2016

Low vision design horloge

Low vision design horloge

Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen. Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand.


Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering.


Zo kunt u altijd 1 tevreden zijn met uw aankoop. Vanaf heden leverbaar geheel nieuwe Nederlandssprekende horloges met zeer duidelijke wijzerplaat geproduceerd onder het huismerk van slechtziend. Voorzien van sprekend uurwerk. Spreekt ook de dag- en datum uit. Leverbaar met een witte wijzerplaat.


Low vision design horloge

Deze vindt u aan de rechter bovenkant van het horloge. De Mode knop links onderin gebruikt u om door de verschillende programma’s te lopen. Leg het horloge ook niet op een zijde (zie ook de diverse afbeeldingen. 2. Goede positie van het horloge om een signaal te ontvangen. Voor een horloge met een metalen behuizing en metalen band dient de laatstgenoemde het horloge niet te raken (zie hiervoor de afbeelding) voor een correcte positie.


Handleiding LOW VISION DESIGN Nederlandssprekende wekker Art. Druk 1x de B4-knop, bovenop in. Als gebruikelijk kan het horloge de tijd uitspreken, handig voor mensen met een visuele beperking. Daarnaast beschikt u met dit horloge altijd over de juiste tijd tot op de seconde.


Low vision design horloge

Specialistisch advies nodig? Bestel Vision voordelig bij Internetdrogisterij. Met een simpele druk op de knop wordt u verteld hoe laat het is.


Het horloge heeft een zeer duidelijke tijdsvermelding in spreektaal. U kunt nu instellingen wijzigen. De tijdsweergave begint te knipperen.


Het is mogelijk om de klok aan de wand te bevestigen, maar je kunt hem ook neerzetten. Deze klok wordt geleverd met een netvoedingsadapter. Vergelijkbare zoekopdrachten voor low vision design horloge. Info over low vision design horloge. Resultaten van zoekmachines!


Atomic dus zendergestuurd. Het Nederlands sprekend horloge van SenseWorks heeft een diameter van mm, is vervaardigd van kunststof en verkrijgbaar in zwart en zilver. Alle sprekende horloges zijn vrijblijvend uit te proberen in onze showroom. Medily levert de artikelen uit voorraad.


Vragen over onze visuele hulpmiddelen? Low Vision Totaal kan u hierbij helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts