maandag 22 februari 2016

Orange slice fauteuil

Bekijk het assortiment fauteuils en bestel de beste aanbieding direct online! Fauteuils online bestellen. Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.


Zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Bestel nu met uitgebreide Safety verzekering. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. De fauteuil is verkrijgbaar in twee zithoogtes.


En nu zelfs geschaald naar een Orange Slice junior voor de echte verzamelaars. Dat betekent dat de fauteuil in een aantal uitvoeringen binnen weken af-fabriek kan worden geproduceerd. De iconische fauteuil maakt elke ruimte opener, ruimtelijker en vrolijker.


Het opvallendste kenmerk van de Orange Slice is dat de twee identieke schelpen van de stoel lijken ‘om te krullen’. Al snel kreeg de fauteuil de bijnaam Orange Slice , vanwege de gelijkenis met sinaasappelschijven.

De designfauteuil is leverbaar in twee zithoogtes en kan worden uitgevoerd in diverse soorten stof en leer. Zo kunnen unieke combinaties worden gecreëerd die het meubel exact laten aansluiten bij uw woonsmaak. De designer heeft met zijn kunstwerken al diverse toonaangevende awards op zijn naam staan, zoals de Industrial Design Award.


Na ruim jaar is wel te stellen dat dit ontwerp een echte topper is onder zijn soortgenoten, met nog steeds een moderne uitstraling. Zo kan de fauteuil nog jaren mee. Door de aparte vorm heeft de fauteuil een speels uiterlijk. Artifort Orange Slice junior fauteuil SHOWMODEL.


Laat je door Homeinspireren! Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin! Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Ruim assortiment online bestellen!


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Wie het genoegen smaakt om een groepje Orange Slice - fauteuils bij elkaar te zien, wordt aangenaam getroffen door het speelse karakter van de compositie. Hij lijkt iedere keer iets van vorm te veranderen.


Vanuit verschillende visuele invalshoeken toont de Orange Slice diverse stadia van ‘omkrullen’. Deze speelse design fauteuil heeft veel weg van sinaasappelpartjes, vandaar ook de naam. Deze fraai vormgegeven fauteuil heeft een verchroomd metalen buisonderstel. Wie het genoegen heeft om een groepje Orange Slice - fauteuils bij elkaar te zien, wordt aangenaam getroffen door het speelse karakter van de compositie.


Ik heb deze stoel zelf nieuw gekocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts