woensdag 10 februari 2016

Foto wereldkaart

Nederlan Europa en de wereld. Vind hier alle deals in National! Een foto print van een wereldkaart staat super trendy aan de muur van je woonkamer, slaapkamer of kantoor.


Ook voor een kinderkamer kan een wereldkaart als wanddecoratie erg decoratief zijn. De wereldkaarten zijn trouwens niet alleen mooi aan de muur, ze zijn ook nog eens leerzaam. Bestel dus vandaag nog jouw wereldkaart !

Zoek je inspiratie voor je huiskamer, slaapkamer, kinderkamer of ander gedeelte van je interieur? Kijk hier naar een wereldkaart op canvas of een wereldkaart op hout. Vrij voor commercieel gebruik Geen attributie noodzakelijk. Ze geven je echt het gevoel dat het leven geweldig is en dat het leuk is om aan te geven op die kaart waar je zelf woont, dat je ergens deel van uit maakt en dat je belangrijk bent. Onlangs hebben wij een zeer moderne collectie wereldkaart behang toegevoegd.


De foto van een wereldkaart wordt (naar jouw keuze) op Airtex of Vinyl geprint en is geschikt om van jouw hele muur een wereldkaart muur te maken. Interesse in een wereldkaart muur? De poster wereldkaart is te bestellen in allerlei formaten.

Kies jouw favoriete wereldposter, selecteer het gewenste formaat en wij doen de rest! Je bestelt al een wereldkaart op poster vanaf € 95. Het hoogste kwaliteit fotobehang, zodat uw wereldkaart behang op maat het best tot zijn recht komt.


U kunt bij ons een eigen foto van een wereldkaart aanleveren of een stockfoto, beiden bestanden zullen wij naar het juiste formaat bewerken, zodat u een wereldkaart behang op maat verzorgd krijgt. Onze baklijsten worden gemaakt van duurzaam hout en kunststof. We leveren de baklijsten in zwart, wit en blank hout.


Jouw wereldkaart in een baklijst is een absoluut kunstwerk aan je muur! Omdat de wereldkaarten zorgvuldig in de baklijsten geplaatst moeten worden leveren wij onze baklijsten niet los. Bij ons vind je allerlei verschillende soorten foto prints. Van een wereldkaart op perkament, antiek uitziende wereldkaarten , oude wereldkaarten en zelfs historische wereldkaarten met oude wereldbeelden.


Een fotobehang wereldkaart shop je in onze uitgebreide collectie! Bezoek nu de website en kies jouw favoriete model uit. Met een houten wereldkaart creeër je een landelijke en warme sfeer in huis.


Een sfeervolle opvulling voor dat ene lege plekje aan de muur. De meest gekozen plek is boven de comfortabele bank. Of droom je ervan om te reizen? Wereldkaart op hout in de woonkamer.

Dan is dit echt iets voor jou. Naast jouw foto op canvas met je mooiste reisfoto kun je een. Mocht u geen geschikte foto vinden in onze foto bibliotheek, neem dan even contact met ons op.


Met een wereldkaart aan de muur ben je verzekerd van een hip en trendy interieur. Je ziet wereldkaarten steeds vaker verschijnen in woonbladen, op woonblogs en op social media. Een behang met een wereldkaart geeft je interieur een ruimtelijk effect en maakt dat je telkens weer zin krijgt in reizen. Een wereldkaart op kurk maken kan erg makkelijk met de Online Editor van Fotofabriek. Open de Online Editor en kies Foto op Kurk.


Klik op thema’s en klik op “ wereldkaart ”. Maar niets is minder waar! Van fotobehang met een vintage wereldkaart tot detailleerd wereldkaart behang, het is allemaal verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts