donderdag 4 februari 2016

Dekbedovertrek hout

Dekbedovertrek hout

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Gratis snelle verzending v. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Dekbedovertrek Dear is geïnspireerd op een oude houten deur. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt en de kleuren mooi blijven.


Kies hier een mooi dekbedovertrek in je favoriete kleur en stijl! De beste keus in beddengoe en altijd voordelig geprijsd. Wandrek Marbella - Hout koop je bij Dekbed-Discounter. Het hout is ingekerfd met een hart.


Dekbedovertrek hout

Het goedkoopste en beste dekbedovertrek koop je bij Dekbed-Discounter. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 1 katoen van hoogwaardige kwaliteit. Een dekbedovertrek voor iedere smaak en voor ieder budget, al vanaf €95! Romantische dekbedovertrekken , klassiek of modern.


Natuurlijk begrijpen we dat een dekbedovertrek mooi moet zijn. Scherpe prijzen, snelle levering! Ontdek ons unieke assortiment dekbedovertrekken. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Bespaar tot wel via kiesproduct. De ondergrond heeft een speels houtprint. Fleur je slaapkamer op met dit stoere dekbedovertrek van Goodmorning. Multicolor dekbedovertrek met hout look en bloemen! Dit multicolor dekbedovertrek heeft een hout look met pioenen.


Het dekbedovertrek is dubbelzijdig bedrukt. Doordat het dekbedovertrek van 1 katoen is, slaapt u hier ook nog eens heerlijk onder. Kun je ook niet wachten tot je wakker wordt onder jouw eigen gepersonaliseerde dekbedovertrek ? Laat deze dan vandaag nog bedrukken door Monsterprint! Bij Monsterprint ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.


Daarnaast heb jij jouw dekbedovertrek snel in huis. Bij een dekbedovertrek kopen is het dus belangrijk om te kijken naar het materiaal. Dit vermelden wij uiteraard duidelijk bij ieder dekbedovertrek in onze winkel. Hieronder kun je lezen wat de specifieke eigenschappen van elk materiaal is, zodat je zeker weet dat je het juiste dekbedovertrek kiest! Landelijke dekbedovertrekken.


Droom je van balkenplafonds, knapperend haardvuur en een landelijke slaapkamer? Van een stoere, robuuste uitstraling tot een klassieke look. Van vintage brocante tot een strandgevoel met nautische dessins.


Dekbedovertrek hout

Warme breipatronen aangevuld met prachtige natuurdessins met bomen en bosdieren. Bij het kopen van een nieuw dekbedovertrek is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Dus het moet zeker niet te klein zijn, maar ook niet te groot, vanwege afzakgevaar.


Kijk goed bij de maten dekbedovertrekken welke maat je nodig hebt. Kies uit één van de honderden dessins in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Een soft cotton dekbedovertrek met een stippen opdruk aan één kant en effen aqua aan de andere kant. Het materiaal is ademend en slaapt heerlijk zacht. Van eenpersoons dekbedovertrek (140x200) tot extra lange lits-jumeaux overtrekken (240x220).


Binnen onze satijn-katoencollectie kun je zelfs kiezen voor een dekbed overtrek van 2centimeter. Alles op het gebied van lekker slapen vind je bij Leen Bakker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts