dinsdag 16 februari 2016

Roestvrijstalen plinten

Kies uit producten vanaf € 395. De moderne look van deze plinten maken uw interieur zeer exclusief. Plinten tegen de laagste prijzen. Leverbaar in meerdere uitvoeringen met modellen.


Bij een modern ingerichte woning met een strakke vloer wil je natuurlijk bijpassend lijstwerk.

Onze RVS plinten zijn een perfecte aanvulling op je moderne interieur. RVS is een extreem sterk materiaal en wordt standaard geborsteld geleverd. Het RVS dat wij voor onze plinten gebruiken is van klasse 304-K320. Wilt u de RVS plinten zelf monteren kunt u bij ons tevens ook de benodigde materialen zoals de knipper en de buigmachine huren die u nodig heeft. Minder valpartijen: gladde plinten bij station Enschede stroever gemaakt.


VIDEO ENSCHEDE - Op het Stationsplein in Enschede worden deze week de roestvrijstalen plinten stroever gemaakt. Met hekken is steeds een deel van het plein afgezet, waarbinnen werklieden de plinten te lijf gaan. IKEA biedt voordelige keukenkasten, poten, plinten en meer keukenonderdelen.

Om het plaatje compleet te maken verzorgt Design Gietvloer graag uw vloer- wandaansluiting. Diverse soorten plinten kunnen voor u worden aangebracht, waaronder moderne-, roestvrijstalen - en houtensfeerplinten. Aluminium plinten zijn geschikt voor alle soort vloeren.


Zelfs in vochtige ruimtes zoals een badkamer! Al onze aluminium plinten zijn in lengtes van meter leverbaar. Vergeet bij deze plint niet de hulpstukken erbij te bestellen! De RVS plinten kunt u bij ons op maat gezaagd bestellen.


U hoeft ze dan alleen nog maar te monteren. Afwijkende maten kunnen op verzoek gemaakt worden. Houdt altijd rekening met levertijd van circa werkdagen. De plinten worden pas gemaakt nadat we uw bestelling telefonisch met u hebben doorgenomen. Op een goed afgewerkte muur kan een vlakke rvs plaat worden geplaatst.


Voor muren met meer oneffenheden is een gezette rvs plaat meer geschikt. Bij een achterwand op maat wordt hout meegeleverd dat de oneffenheden in de muur opvangt. Het startpunt voor je eigen unieke keuken, is de keus van een combinatie van kastelementen, poten en plinten.


Daarna kan je de kastinrichting kiezen die het beste past bij je culinaire behoeftes.

Bestel simpel en snel jouw vloeren online. Volkert Schuil uw specialist in Rvs Maatwerk. De fabrikant van rvs maatwerk en roestvrijstalen werkbladen voor keuken en interieur. Roestvrijstalen plinten mooi tegen uw strakke vloer!


Wij zitten door heel NL en Belgie Vraag vrijblijvend een offerte aan bij ons. Zowel voor particulier als bedrijven! Bij verbouw van mijn keuken blijkt de schouw van mijn nieuwe RVS afzuigkap iets te lang te zijn.


Een roestvrijstalen staaf bij Metaalcenter. RVS, ook wel roestvrijstaal genoem is een schitterend materiaal. Deze moet iets worden ingekort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts