woensdag 10 februari 2016

Hippie kleuren

Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Je kon hippies herkennen aan hun aparte uiterlijk. Ze leefden in groepen en deelden alles met elkaar. De hippies waren voor vrije liefde dus gelijkheid tussen mannen en vrouwen.


De leefwijze van de hippie was gericht op vrijhei spontaniteit, creativiteit en plezier. De hippiecultuur verspreidde zich snel, met hun gekleurde busjes door het.

Het verlangen van de hippies naar een andere samenleving uitte zich doorgaans niet in een confrontatie met anderen, noch in politieke actie met het doel om de hele maatschappij te veranderen. Kies je favoriete ontwerp voor tassen, petten, stropdassen, kettingen en meer! De zoektocht van het Stadsarchief Amsterdam in de archieven van Provo-fotograaf Cor Jaring blijft primeurs opleveren. Voor het eerst zijn kleurenbeelden gevonden van Jaring uit de hippietijd. Met een schok betreden de roerige jaren zestig de tegenwoordige tijd.


Kies felle kleuren , die werden gedragen als ode aan psychedelische drugs, en bloemen patronen die belangrijk waren om het leven van het land te verheerlijken. Zorg dat je veel natuurlijke stoffen zoals katoen, wol en leer draagt. Carnavalskleding hippie , jaren 6 jaren en retro.

Wij hebben een passend pak voor jong en oud. Ga terug naar het flower power tijdperk en herleef deze vredige dagen! Deze stijl van broeken staat ook wel bekend als: Aladdin broek of hippie broek.


De broek biedt de perfecte bewegingsvrijheid. Harem broeken voor kinderen. We denken niet alleen aan jou, maar ook aan de liefsten en kleinsten onder ons.


Leuk voor elk themafeestje dat de jaren 'van de twintigste eeuw als onderwerp heeft. Zowel voor kin man en vrouw is er allerlei Flower Power kleding te kiezen. Hippie Meisje Kostuum Vrouw. Van fel paars tot een multikleur flower power kostuum! Jouw hippie kleding en hippie jurk eenvoudig kopen online via hippiekleding.


Kleuren zijn heel belangrijk in ons leven. Het beïnvloedt onze stemmingen en geeft ons bijvoorbeeld informatie. Hieronder wordt dieper ingegaan op een aantal kleuren en waar ze voor staan.


Rood De mens is zeer gevoelig voor de kleur rood. Dit betekent dat er geen mogelijkheid is om een kleur keuze te maken. Ook kun je bij Partywinkel kiezen voor hippie decoratie in de vorm van servetten, borden, bekers en tafelkleden.

Allen in felle kleuren waar echte hippies gebruik van maken. Zo zijn de borden en bekers geel. Wanneer een hippie gele kleding draagt, betekent dit zonlicht, wat voor blijheid moet zorgen.


Een grote hippie banner of vlag gaat mooi samen met kleinere hippie ballonnen en hippie hangdecoraties. Je gaat alles door een roze bril zien, net als toen. Maak je outfit af met een hippie ketting met het peace-teken, die in verschillende kleuren wordt geleverd. Ook leuk om te dragen tijdens carnaval!


De kleding van de hippies zag er armoeding uit, ze droegen vooral tweedehands kleding. Ze hielden van vale verwassen T-shirts en versleten spijkerbroeken. Ook hielden ze van overhemden en grote uitgezakte truien. Ze droegen laarzen of sandalen aan hun voeten. Als je complementaire kleuren mengt - kleuren die tegenover elkaar liggen op een kleurenwiel - zal het een bruine tint geven.


Dit zijn bijvoorbeeld oranje en blauw, geel en paars en rood en groen. Je hoeft niet het hele shirt te verven. Je kunt ook kleine stukjes doen, en de rest van het shirt in de oorspronkelijke kleur laten. Het hippie meisje XL kostuum maakt van iedere jonge vrouw een prachtige hippieverschijning.


Deze kleding maakt je gelijk een echte hippie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts