donderdag 18 februari 2016

Jan des bouvrie vouwgordijnen

Bestel nu uw Vouwgordijnen online. Bekijk het gehele assortiment vouwgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Koop online de beste merken! Goedkope Vouwgordijnen nodig?


Jan des Bouvrie schikte de zaak, waardoor het niet tot een rechtszaak kwam. Overstappen kan alleen vandaag nog! Stap nu over van zorgverzekeraar en ontvang voor altijd korting op je basisverzekering. De vouwgordijnen zijn aan alle zijden afgewerkt met een katoenen band in een bij het hout passende kleur.


Ze worden bediend met een koordbediening en zijn zeer gemakkelijk te monteren. Voordelige zonwering zoals zonneschermen, rolluiken, en raamdecoratie. Des Bouvrie doceert tevens op diverse design-academies.


Ze vinden elkaar in hun grenzeloze creativiteit en hun passie voor het vak. Dat kan in onze winkel in assen. Naast het decoratieve karakter zijn de vouwgordijnen ook prakti Deze kunnen direct uit voorraad geleverd worden.


Zeventien jaar geleden heeft Jan een prachtige villa ontworpen. Vierkante zijstijlen geven een robuuste uitstraling en vlakke louvres zorgen voor een strak, afgesloten geheel. Kleinschaligheid en persoonlijke benadering staan centraal in het gebouw. Er zijn volop faciliteiten, zoals een studio. Al snel begon hij voor zichzelf.


Visie middels een efficiente…. Hoofdbord is hoog, houten rolgordijn jan des bouvrie. Kwaliteit en design gaan hierbij hand in hand. Het resultaat zijn vier verschillende zonweringproducten met een stijlvolle vormgeving.


Naast het leveren van allerlei vormen van raamdecoratie (onder andere rolgordijnen, vouwgordijnen , jaloezien, plisse, duette etc), zijn wij tevens leverancier van laminaat, tapijten en PVC-vloeren (gerenommeerde merken) om onze klanten van vele gemakken te voorzien. De bediening geschiedt uiteraard elektrisch door middel van een draadloze handzender. Deze hand zender heeft een stijlvolle zwarte behuizing. Er is uitsluitend gekozen voor de beste componenten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen, zie hieronder.


Jan des bouvrie vouwgordijnen

Dit is een kleine school met een mooie binnentuin. Hier krijgen ongeveer 4studenten les. Doordat de opleiding klein is heb je ook veel persoonlijk contact met andere studenten en docenten. Je krijgt jaar lang theorie- en praktijkles op niveau 4. Verkoopadviseur Voor alle informatie op een rij, van kosten tot vooropleidingseisen, kun je de opleidingsflyer Verkoopadviseur downloaden.


JAN DES BOUVRIE “Toen ik me vanmorgen wilde aankleden, miste ik een stropdas. Ik zie nu dat-ie hier hangt, in mijn eigen paviljoentje op Binnenhuis. Hebben ze leuk gedaan, hè?


Jan des bouvrie vouwgordijnen

Ik had mijn mensen precies verteld hoe ze het moesten inrichten en dat hebben ze perfect gedaan. Er zit tevens een tochtvaldorp in, waardoor je….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts