woensdag 10 februari 2016

Steenstrips lichtgrijs

Steenstrips lichtgrijs

Bij steenstrips voor buiten kan je ook kiezen om te variëren met twee soorten steenstrips. Denk hierbij aan de onderrand met grijze steenstrips en de bovenrand met baksteenstrips. Deze steenstrips van puur natuursteen zijn geschikt voor wanden en gevels. Het is een veel gevraagd product met mooie natuurstenen in strippen die aan elkaar verlijmd zijn. Grijs- tot zwartkleurige steenstrips.


Timber Beige €2Vintage Whitey €3Naturez GreyBeige €2Nepal Frost €2Sakura Grey. De robuuste look die de steenstrips baksteen creëren, brengen een positieve sfeer in huis met een natuurlijk karakter. Je hebt de keus uit steenstrips met voegen en steenstrips zonder voegen.


Dankzij de vele kleurschakeringen van ivoor tot pastel roze en lichtgrijs , past de steenstrip zowel in traditionele als moderne interieurs. In tegenstelling tot normale wandtegels, hebben steenstrips een ruwere en ongelijke structuur. De steenstrip kan ook perfect gebruikt worden als decoratie van gevel of terras. Wanneer er meerdere steenstrips op de wand worden bevestig zal het net lijken op een stenen muur. Een echte blikvanger in uw interieur dus!


Onze natuursteen steenstrips zijn voornamelijk dunne steenstrips , enkele soorten uitgezonderd. De dunne steenstrips laten zich eenvoudig verwerken. De ongelijkheid in dikte van de steentjes zorgt er voor dat de wand een speels reliëf vertoont.


Het 3D-effect geeft sfeer aan de muur. Die veelzijdigheid is te danken aan de natuurlijke baksteenuitstraling, maar ook aan het feit dat de strips licht van gewicht en flexibel toepasbaar zijn. Gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen, vormen de steenstrips een basis voor een fraaie en duurzame gevel.


Hierdoor kun je het verschil niet zien tussen een bakstenen gevel en een gevel die is afgewerkt met steenstrips. Ook niet op de hoeken, want de steenstrips die op de hoeken worden geplaatst, zijn op een speciale manier uitgezaagd. Deze muurstrips zijn vorstbestendig en beperkt in dikte.


De uitstraling van ruw Natuursteen! Kleur omschrijving De kleur is lichtgrijs genuanceerd tot in de massa. Tegels, laminaat, sanitair, radiatoren en diverse bouwmaterialen gewoon te zien in onze showroom, zoals het uiteraard hoort! Met de steenstrips van Vande Moortel kiest u voor dezelfde topkwaliteit in unieke kleuren en formaten die kenmerkend zijn voor onze gevelstenen.


De verpakkingseenheid is per m komt in de kleuren beige, met afwerking mat. Hier is een venezia steenstrip te zien. De Beamix voegmortel 3lichtgrijs kg voor metselwerk is een prettig verwerkbare kant en klare voegmortel voor het voegen en herstellen van metselwerk van alle voorkomende metselstenen. Steenstrips zijn dankzij de dikte van ca. Ook is de Beamix voegmortel 3geschikt voor het voegen van glazen bouwstenen.


Of het nu voor in de woonkamer of slaapkamer is, met een motief van stenen aan de wand geef je de ruimte net even dat extra stukje karakter. Daarnaast kun je het dessin van je behang afstemmen met verschillende meubels of accessoires in je interieur. Gebruikmaking van deze merken is alleen toegestaan met officiële. Maar vaak heeft het nog heel wat voeten in aarde om steenstrips te bevestigen. Met onze speciale plak panelen wordt het aanbrengen een fluitje van een cent.


Steenstrips lichtgrijs

Bestel hier eenvoudig je favoriete steenstrip in 3D. Het allergrootste assortiment in decoratieve steenstrips. Bekijk de montage-instructie op onze website en bestel uw steenstrips snel én veilig online.


Bij Tegeloutlet Hoofddorp kunt u Terecht voor uw Restpartijen Tegels met Kortingen tot ! TEGELinfo is dé specialist in steenstrips en muurstrips en biedt een uitgebreid assortiment aan natuursteen steenstrips. Topkwaliteit steenstrips tegen betaalbare prijzen en eenvoudig online te bestellen. Bekijk onderstaand ons assortiment natuursteen steenstrips en bestel uw tegels direct online. Laat u inspireren door 100-en realisaties.


Maak kennis met de wereld van Wienerberger. Promoties op deze pagina zijn enkel verkrijgbaar bij De Witte in Wetteren - Prijzen excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts